keremyurekli
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Selamlar, bugün sizlere Minecraft 1.16.5 sürümü için yaptığım PhysicSwords eklentisinin 2.0 sürümünü tanıtacağım.
PhysicSwords nedir?
PhysicSwords kılıçları ve diğer eşyaları gerçekçi bir fizikle fırlatmanızı sağlayan bir Minecraft eklentisidir. Bu eklentinin asıl amacı oyuna kılıç için yeni mekanikler eklemektir ama isterseniz config dosyasını değiştirerek herhangi bir eşyada bu özellikleri kullanabilirsiniz.
(Videoları GIF olarak kayıt ettikten sonra birkaç işlemden geçirdiğim için kaliteleri düştü, 360p)
Config Dosyası:
Komutlar:
/sword | Önceden belirlenmiş olan fırlatılabilir eşyanızı envanterinize verir(Varsayılan olarak netherite kılıç).
/config | Config dosyasını yeniler.
Bir hata mı buldunuz? Eklenmesini istediğiniz bir özellik mi var?
• Bu
Yetkiler:
sword.give | sword komutunu kullanmak için gereklidir.
sword.config | config komutunu kullanmak için gereklidir.
Efektler Ve Animasyonlar:
İndirme Linkleri:
Son Olarak:
Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim, herhangi bir anlatım hatasında ya da başka biryerde hatada bulunduysam anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum. İyi günler dilerim
PhysicSwords nedir?
PhysicSwords kılıçları ve diğer eşyaları gerçekçi bir fizikle fırlatmanızı sağlayan bir Minecraft eklentisidir. Bu eklentinin asıl amacı oyuna kılıç için yeni mekanikler eklemektir ama isterseniz config dosyasını değiştirerek herhangi bir eşyada bu özellikleri kullanabilirsiniz.
Config Dosyası:
Komutlar:
/sword | Önceden belirlenmiş olan fırlatılabilir eşyanızı envanterinize verir(Varsayılan olarak netherite kılıç).
/config | Config dosyasını yeniler.
Bir hata mı buldunuz? Eklenmesini istediğiniz bir özellik mi var?
• Bu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
kullanabilirsiniz.Yetkiler:
sword.give | sword komutunu kullanmak için gereklidir.
sword.config | config komutunu kullanmak için gereklidir.
Efektler Ve Animasyonlar:
İndirme Linkleri:
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Son Olarak:
Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim, herhangi bir anlatım hatasında ya da başka biryerde hatada bulunduysam anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum. İyi günler dilerim