RedIsBack
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
So üzücükim eğlencesine demiştir ben mi o mu
![]()
Dememiştir o eğlencesine amaİskef eglencesine demistir demek istedim .-. Yani en azindan ben ona katiliyorum
Biliyorsun seninle uzun süre samimi kaldık sonra bıraktın forumu. Görüyorum kenarda konu açtığını bir sevinçle giriyorum selam falan veririm diye bir bakıyorum sattı falan demişsin. Tag list olunca da unutmuş olamaz diye düşündüm.Dememiştir o eğlencesine ama![]()
Bunu yazarken yorumunu yaptın zaten?Yorum yapmaya gelmiştim ama madem satıcı ilan edilmişiz, yorum yapmanın da bir manası yok. İyi geceler.
Resime yorum yapmak ile yorum yap tuşuna basarak yorum yapmak arasında dağlar kadar fark var. İşte bu aradaki farkı anlayamayan üyeler sebebiyle forum ortamı kirleniyor.Bunu yazarken yorumunu yaptın zaten?
İkisi de aynı ismi taşıdığı için neyi kastettiğini belirtmen gerekiyordu. Kirleniyormuşmuş.Resime yorum yapmak ile yorum yap tuşuna basarak yorum yapmak arasında dağlar kadar fark var. İşte bu aradaki farkı anlayamayan üyeler sebebiyle forum ortamı kirleniyor.
Ben zaten yorumdaki cümlelerle hangisini kastettiğimi açıkça belirttim, bunu anlayamayıp boşuna 3 yorum atılmasına sebep oldun. İşte bu kirlilik oluyor.İkisi de aynı ismi taşıdığı için neyi kastettiğini belirtmen gerekiyordu. Kirleniyormuşmuş.
Forum düşüncelerin aktarıldığı bir platformdur, merak etme kirlilik olmaz.Ben zaten yorumdaki cümlelerle hangisini kastettiğimi açıkça belirttim, bunu anlayamayıp boşuna 3 yorum atılmasına sebep oldun. İşte bu kirlilik oluyor.
Peki, bu senin görüşün, saygı duyarım.Forum düşüncelerin aktarıldığı bir platformdur, merak etme kirlilik olmaz.
Şaka amaçlı yazmıştım ama hemen üzerine alınıyorsun. Tag List'i de kaybettim format attık bilgisayara. O zaman eklemeyi unuttuğum herkes beni sattı. Yapma Kerem.Biliyorsun seninle uzun süre samimi kaldık sonra bıraktın forumu. Görüyorum kenarda konu açtığını bir sevinçle giriyorum selam falan veririm diye bir bakıyorum sattı falan demişsin. Tag list olunca da unutmuş olamaz diye düşündüm.