RedIsBack
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Öhöm,öhöm.Gerek yok .sAlmak isteyen varsa satabilirim yani .
Son düzenleme:
Öhöm,öhöm.Gerek yok .sAlmak isteyen varsa satabilirim yani .
bende gta IV falan vardı ps3 için ama onu tüplü televizyona bağlayınca oyunlar 16-bit oldu resmen![]()
o kadarda değil fakat sniper kulanımı çok zor yinede görüyosun :s multi çok zevkli sırf trollük sankı .aSD:ASD:ASD:
İhuuuağağağağağğ...
o kadarda değil fakat sniper kulanımı çok zor yinede görüyosun :s multi çok zevkli sırf trollük sankı .
Ben anneme yada babama söylemek istiyorumda... bide oyunlar nekadar oluyo mesela GTA 5
Ege konsol ile PC ayrı dünyalar...PS4 almalısın alacaksan. Tabi 2000 TL civarı bütçen varsa toplama bilgisayarda en iyisi.
Ege konsol ile PC ayrı dünyalar...
Adam sadece oyun oynayacağım diyorsa konsol alsın daha stabil olur.
Ya ya.2000 TL'ye alacağı toplama bilgisayar, konsoldan daha iyi olacaktır.
Ama şunu unutma ki konsollar asla bilgisayar gücüne ulaşamadı...Ya ya.
İki gün sonra konsol kırması oyunlar çıkacak.
Konsol oyunda her zaman daha rahattır.
PC o kadar stabil değil.
Neden stabil değil ?Ya ya.
İki gün sonra konsol kırması oyunlar çıkacak.
Konsol oyunda her zaman daha rahattır.
PC o kadar stabil değil.
Avrupa ve Amerika'da bi çerez parası Türkiye'de bi gram altin parasıBen anneme yada babama söylemek istiyorumda... bide oyunlar nekadar oluyo mesela GTA 5
Yapmayın beyler.Ama şunu unutma ki konsollar asla bilgisayar gücüne ulaşamadı...
Valla onu bunu bilmem ben aldım kral ekran kartım 780ti ı üstün ses kartım sound Blaster z yi güzel işlemcim i7 [email protected] i baktım keyfime daha iyisi var mı Konsolda?Yapmayın beyler.
O oyunlar PC'de tasarlanıyor.
Konsollar belli bir fiyat aralığında...
Gelip PC önde diyorsunuz sanki hepinizin sistemi 980 3 Way SLI Xeon E5 2620 x2...
Burada laf yapmanın anlamı yok konsol aşırı rahat.
Sadece oyun oynayacaksa adam ben konsol derim.
Alır oyununu mis gibi oynar.
Ter temiz grafik derdi yok bir şeyi yok.![]()