lolitsalexibald
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
başaramadıkLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
başaramadıkLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bir saniye ben halledeyim onu. size yapılışını atarım veya konu açarım onun hakkında.başaramadıkgenede teşşekür ederim
çok teşşekür ederim bekliyorumbir saniye ben halledeyim onu. size yapılışını atarım veya konu açarım onun hakkında.
Bir video daha buldum.çok teşşekür ederim bekliyorum![]()
burda sanırım resimi seçtikten sonra jar dan birini actı fakat bende 2 side açılmıyor D:Bir video daha buldum.
bir saniye bende yapacağım şimdi deneyeyim atayım tekrardan.burda sanırım resimi seçtikten sonra jar dan birini actı fakat bende 2 side açılmıyor D:
WorldEdit var mı sunucudaburda sanırım resimi seçtikten sonra jar dan birini actı fakat bende 2 side açılmıyor D:
var ama bana yokWorldEdit var mı sunucuda
o zaman biraz zor yapmanız. sunucunun dosyalarına girip schematics klasörüne atmanız gerek. baştan bilseydim keşke :/ craftrise mivar ama bana yokviplere özel
o zaman biraz zor yapmanız. sunucunun dosyalarına girip schematics klasörüne atmanız gerek. baştan bilseydim keşke :/ craftrise mi
benim de aklıma geldi denemek fakat hack clienti olsaydı bile imkansız çünkü riseclient harici girilmiyoraynen öle
adalarda gezerken gördüm millet yapmış ama botsuz yapmaları imkansızdı sordum cevaplamadılar başka sunucularda calısacak bi clien biliyormusun peki zorunlu client gerektirmeyen sunucularda filanbenim de aklıma geldi denemek fakat hack clienti olsaydı bile imkansız çünkü riseclient harici girilmiyor![]()
2b2t oynayanlara sormak lazım. r/2b2t de sorabilirsin bende merak ettim araştırdım da pek sonuç bulamadım.adalarda gezerken gördüm millet yapmış ama botsuz yapmaları imkansızdı sordum cevaplamadılar başka sunucularda calısacak bi clien biliyormusun peki zorunlu client gerektirmeyen sunucularda filan
peki teşekkür ederim cevabı bulunca sanada yazarım2b2t oynayanlara sormak lazım. r/2b2t de sorabilirsin bende merak ettim araştırdım da pek sonuç bulamadım.
tamamdır ben teşekkür ederim bende araştıracağımpeki teşekkür ederim cevabı bulunca sanada yazarım![]()