[PL] Ögrenmek İstiyorum Yardım Lütfen...

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Plugin kodlamak skript kodlamaya benzemez.Kolay kolay kimse plugin kodlayamaz.Bence öğrenmeye çalışma skript bilgini geliştir.
Kesinlikle haklısın, skript plugin kodlamaya benzemez. Bakın cok enteresan, skript'te sadece kafa tagı icin bile skript'e "ek" 1-2 plugin daha yüklenip olay halledilirken pluginde pl gereksinimi olmadan tab'da dahil birkaç satırda bunu halledebilirsin, bu ufak bi örnekti.
İngilizcen yoksa bile ben yapamam diye düsünme giris sen hemen plugin yazmaya, her türlü yaparsın kendinizi kısıtlamayın. Plugin yazmaya giris konularından baslayabilirsin.

MuzafferM54

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle haklısın, skript plugin kodlamaya benzemez. Bakın cok enteresan, skript'te sadece kafa tagı icin bile skript'e "ek" 1-2 plugin daha yüklenip olay halledilirken pluginde pl gereksinimi olmadan tab'da dahil birkaç satırda bunu halledebilirsin, bu ufak bi örnekti.
İngilizcen yoksa bile ben yapamam diye düsünme giris sen hemen plugin yazmaya, her türlü yaparsın kendinizi kısıtlamayın. Plugin yazmaya giris konularından baslayabilirsin.
sagolun. kendime güveniyorum. ilk baktıgımda skript bana zor geliyordu. arastıra arastıra buldum. sorularıma sürekli cevap verdi @bartuceylan . bu sekilde ögrendim skripti. bu şekilde yine sizin sayenizde javayı da ögrenecegime inanıyorum.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İngilizce yoksa, Java Türkiye'de C# gibi ilgi duyulan(veya umursanan*) bir dil (bence*) değil ki bu yüzden kaynak az, kısaca yapamaz*
İngilizce gerekli* (Hatta gidin çince falan öğrenin onlar ayrı bir manyak*)