Pl Yardım Group Manager - Yazı rengi

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar sunucumda sürekli olarak oyuncuların arasında <> işaretleri var yani şu şekilde
<[Oyuncu]AngryGamess> ve bu biraz görüntüyü bozuyor nasıl kaldırabilirim?
yazı rengiyse ne olursa admin, kurucu, builder hiçbir grupta yazı rengi değişmiyor
nasıl yaparım?

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
chat yazı renklerini degiştirmek için essentials config.yml ye girip ordan ayarlıyablirsin ve chat bolumu olacak orda ordan yapabilirsin.

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
Chat yazı rengi için: essentials config.yml Group Formats yerinden yapacaksın.
Builder,Kurucu Gibi Yerleri: GroupManager Prefix'de yapacaksın.

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Prefixte olduğu gibi yazıyor zaten sürekli <> işaretleri geliyor ne olursa olsun.

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Essentialschati güncelleyebilirsin aynı sorun bendede vardı massivecore eklentisinden dolayı faction server yeni çıkan güncellemede factions + massive core ile iniyordu yükledim < > çıktı sildim düzeldi veya Krumb069'un yaptığı skriptle düzeldi chatla ilgili bir problem herochat veya Krumb069'unkini kullanabilirsin

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Essentialschati güncelleyebilirsin aynı sorun bendede vardı massivecore eklentisinden dolayı faction server yeni çıkan güncellemede factions + massive core ile iniyordu yükledim < > çıktı sildim düzeldi veya Krumb069'un yaptığı skriptle düzeldi chatla ilgili bir problem herochat veya Krumb069'unkini kullanabilirsin
Skript değil yalnız :S