ibrahimgzel00
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 1
- Oyun Sürümü
- 1.8.8
Merhabalar arkadaşlar biraz önce yaşadığım bir sorunun çözümü için buradayım umarım yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır.
Yapmak istediğim şey mesela bir oyuncu 16 adet meşe odunu kırdı ve bu değerleri görmek istiyor aslında ben bu işlevi farklı bir iş için kullanacağım ama yine aynı yere geliyoruz placeholderAPI pluginini kullanan statistic eklentisi. Statistic adında bir eklenti var ve benim tam olarak aradığım eklenti fakat break block yani kırılan bloklarda hata alıyorum diğer placeholder larında hata almıyorum şuanlık sadece blok kırma placeholderında alıyorum aldığım hata ;
bu yazıyı yazdırmak için şu placeholderi kullanıyorum : %statistic_break_item:LOG%
sizde zaten sitesinden baktığınızda hiçbir hata olmadığını göreceksiniz ama ben mi bir hata yapıyorum yoksa bir şey mi eksik diye düşünüyorum.
çünkü en başta da demiş olduğum gibi şuanlık sadece bu placeholder de sıkıntı yaratıyor mesela %statistic_use_item:LOG% bu placeholder de sıkıntı yaratmıyor yere bir tane meşe odunu koyduğumda sıkıntısız bir şekilde yazdırıyor. Yardımcı olursanız sevinirim bu arada bu işlemi gerçekleştirirken konsolda hata kodu çıkıyor aşağıda bulabilirsiniz. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler. İyi forumlar
Yapmak istediğim şey mesela bir oyuncu 16 adet meşe odunu kırdı ve bu değerleri görmek istiyor aslında ben bu işlevi farklı bir iş için kullanacağım ama yine aynı yere geliyoruz placeholderAPI pluginini kullanan statistic eklentisi. Statistic adında bir eklenti var ve benim tam olarak aradığım eklenti fakat break block yani kırılan bloklarda hata alıyorum diğer placeholder larında hata almıyorum şuanlık sadece blok kırma placeholderında alıyorum aldığım hata ;
JavaScript:
Could not get the statistic 'BREAK_ITEM' for 'LOG'
sizde zaten sitesinden baktığınızda hiçbir hata olmadığını göreceksiniz ama ben mi bir hata yapıyorum yoksa bir şey mi eksik diye düşünüyorum.
çünkü en başta da demiş olduğum gibi şuanlık sadece bu placeholder de sıkıntı yaratıyor mesela %statistic_use_item:LOG% bu placeholder de sıkıntı yaratmıyor yere bir tane meşe odunu koyduğumda sıkıntısız bir şekilde yazdırıyor. Yardımcı olursanız sevinirim bu arada bu işlemi gerçekleştirirken konsolda hata kodu çıkıyor aşağıda bulabilirsiniz. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler. İyi forumlar
JavaScript:
[04:11:45] [Craft Scheduler Thread - 13/ERROR]: [PlaceholderAPI] [Statistic Expansion] Could not get the statistic 'BREAK_ITEM' for 'LOG'
java.lang.IllegalArgumentException: The supplied Material does not have a corresponding statistic
at org.apache.commons.lang.Validate.notNull(Validate.java:192) -[server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.entity.CraftPlayer.getStatistic(CraftPlayer.java:604) -[server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at com.extendedclip.papi.expansion.mcstatistics.StatisticsExpansion.onRequest(StatisticsExpansion.java:195) [Expansion-statistic.jar:2.0.0]
at me.clip.placeholderapi.replacer.CharsReplacer.apply(CharsReplacer.java:156) [PlaceholderAPI-2.10.9.jar:?]
at me.clip.placeholderapi.PlaceholderAPI.setPlaceholders(PlaceholderAPI.java:69) [PlaceholderAPI-2.10.9.jar:?]
at me.clip.placeholderapi.PlaceholderAPI.setPlaceholders(PlaceholderAPI.java:97) [PlaceholderAPI-2.10.9.jar:?]
at com.extendedclip.deluxemenus.menu.MenuItem.getItemStack(MenuItem.java:360) [DeluxeMenus-1.10.5.jar:?]
at com.extendedclip.deluxemenus.menu.Menu$2.run(Menu.java:232) [DeluxeMenus-1.10.5.jar:?]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:71) [server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:53) [server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source) [?:1.8.0_271]
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source) [?:1.8.0_271]
at java.lang.Thread.run(Unknown Source) [?:1.8.0_271]