PLAY****ACRAFT.ORG > Her güzel şeyin sonu...

Sizce server Nasıl?

• İnanılmaz

• Harika

• Güzel

• İdare eder

• Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

korayberk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilmem gerekmez sonuçta çoğu plugin netten ve serverinizi de beğenmedim doğrusu

-Koray-Kayseri-KFL'18-Minecraft-CoD-GTA-BF-

korayberk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şair bize skript bildiğini ispatlayıp minecraftda pro olduğu incesini vermiştir

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şair bize skript bildiğini ispatlayıp minecraftda pro olduğu incesini vermiştir

Kapalı mı şu anda sunucu

Bilmem gerekmez sonuçta çoğu plugin netten ve serverinizi de beğenmedim doğrusu

Konuyu baltalama lütfen![DOUBLEPOST=1436492277,1436482058][/DOUBLEPOST]
Arsa Değişmiştir!

Arena Değişmiştir!

[DOUBLEPOST=1436583378][/DOUBLEPOST]Sonunda Kredi sistemi eklenmiştir!
Kredi Satın almak için:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu krediler ile ne yapabilirsiniz?
Serverda Bulunan Mağazadan alışveriş yapabilirsiniz peki bu mağaza nerede ve nasıl alışveriş yaparım?
Mağazayı ziyaret etmek için /magaza yazmanız gerekli kredinize göre alışveriş yapabilirsiniz kredinize bakmak için /kredim yazmanız yeterli.

Satın almadan önce mutlaka kullanım sözleşmesini ve alacağınız ürünün açıklamasını okuyunuz!
Şu an sadece PayPal ödeme sistemi mevcuttur!​

RookieJB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server Cok Güzel Basarılı Kazınca Elmas Valan geliyor :D super Helal olsun Guzel yapmıslar :)

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server Cok Güzel Basarılı Kazınca Elmas Valan geliyor :D super Helal olsun Guzel yapmıslar :)
Çok saol serveri beğendiysen ne mutlu bize :D[DOUBLEPOST=1436662679,1436662070][/DOUBLEPOST]

Bütün krediler artık yarı fiyatından satılacaktır sizde almak istiyorsanız
adresinden alabilirsiniz.

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer vipinizi website üzerinden alırsanız yarı fiyatına almış sayılacaksınız!
adresinden alabilirsiniz!

İlk önce kredi yükletiyorsunuz o kredileri serverda /magaza yazarak harcayabiliyorsunuz![DOUBLEPOST=1436739315,1436674930][/DOUBLEPOST]1vs1 Sunucudan kaldırılmıştır!
Sunucu Online![DOUBLEPOST=1436750706][/DOUBLEPOST]Bütün warp resimleri Sahader ile yeniden çekilmiştir!
+Güncel

likecraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
herşeyi bir yerlerden özenmişsiniz + yenilikçi kelimesi için yeni bir şey eklemeniz gerektigini unutmuşsunuz tek artı; chestcommands skript bunlar cok kolay zaten
Olum oldurme skripti yaz. Scoreboardda gostersene?

ALCATEL ONE TOUCH 7041X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olum oldurme skripti yaz. Scoreboardda gostersene?

ALCATEL ONE TOUCH 7041X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Skor Tablosunda hata olduğu için kaldırdım fakat dediğinizden de pek bir şey anlamadım :)[DOUBLEPOST=1437309307,1437233386][/DOUBLEPOST]Server Aktiftir Bayram Coşkusunu Betacraft'ta yaşayın!!![DOUBLEPOST=1437854251][/DOUBLEPOST]sunucumuz da olan kesintiden dolayı hepinizden özür dileriz fakat evde olmadığımıdan dolayı sorunu düzeltemiyorum yarın saat 06:10 'da sunucu aktif olacaktır

Son düzenleme:

WILLSADD

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skor Tablosunda hata olduğu için kaldırdım fakat dediğinizden de pek bir şey anlamadım :)[DOUBLEPOST=1437309307,1437233386][/DOUBLEPOST]Server Aktiftir Bayram Coşkusunu Betacraft'ta yaşayın!!![DOUBLEPOST=1437854251][/DOUBLEPOST]sunucumuz da olan kesintiden dolayı hepinizden özür dileriz fakat evde olmadığımıdan dolayı sorunu düzeltemiyorum yarın saat 06:10 'da sunucu aktif olacaktır
Saat 06:10 dediniz ama ıkı gundur server acılmıyor net bır cevap verirseniz ıyı olur

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkesten özür diliyoruz;
Açıklama
Nitrado hesabım askıya alındığından dolayı serverin süresi bitti şu an banka hesabına parayı yatırdım nitrado hesabımın açılmasını bekliyorum açıldığı gibi serverin gününü uzatıcağım fakat istanbul 'da olmadığım için işlerimi halledemiyorum herkesden tekrardan özür diliyoruz üzgünüz en kısa zamanda açılacaktır![DOUBLEPOST=1438198305,1438026060][/DOUBLEPOST]Server tekrardan aktiftir yaşanan sorunda dolayı hepinizden özür dileriz![DOUBLEPOST=1438198819][/DOUBLEPOST]6.Ayımızı kutluyoruz!
Bu güne kadar yanımızda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz!
[DOUBLEPOST=1438373065][/DOUBLEPOST]Server Aktif +

iMamiReyiZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkesten özür diliyoruz;
Açıklama
Nitrado hesabım askıya alındığından dolayı serverin süresi bitti şu an banka hesabına parayı yatırdım nitrado hesabımın açılmasını bekliyorum açıldığı gibi serverin gününü uzatıcağım fakat istanbul 'da olmadığım için işlerimi halledemiyorum herkesden tekrardan özür diliyoruz üzgünüz en kısa zamanda açılacaktır![DOUBLEPOST=1438198305,1438026060][/DOUBLEPOST]Server tekrardan aktiftir yaşanan sorunda dolayı hepinizden özür dileriz![DOUBLEPOST=1438198819][/DOUBLEPOST]6.Ayımızı kutluyoruz!
Bu güne kadar yanımızda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz!
[DOUBLEPOST=1438373065][/DOUBLEPOST]Server Aktif +
Bu kadar uzun ömürlü sw yoktur :D