TheKabus95
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Server tamamen çok kötü bir server, lapiste koruma 5 basmalar verimlilik 4 ler lapisler rütbelere ozel hammaddaler cart curt berbat.
Kralını Sen Yapda Oynıyak PanpaServer tamamen çok kötü bir server, lapiste koruma 5 basmalar verimlilik 4 ler lapisler rütbelere ozel hammaddaler cart curt berbat.
Beğendiremediysem üzgünüm elimden bu kadar geldiServer tamamen çok kötü bir server, lapiste koruma 5 basmalar verimlilik 4 ler lapisler rütbelere ozel hammaddaler cart curt berbat.
Teşekkür ederimKolay Gelsin.
Beğendiremediysem üzgünüm elimden bu kadar geldi
Teşekkür ederim![]()
Lapis olmazsa oyuncu olmaz buna yapabileceğim başka bir şey yok ayrıca koruma 5 olması da çok büyük bir sıkıntı değil gibi sencede öyle değil mi?Bende biraz kaba davrandım, koruma 5 ve lapis olmasa server daha güzel olucak gibi, server pek fena değil basarilarinin devamini dilerim
Bu saaten sonra editleri kaldırsam bir faydası olmaz 6 aydır herkesde edit var herkesde edit olduğu için bana göre herkes eşitSende haklısın artık lapissiz serverlar tutmuyor. koruma 5 edit demek, o yüzden olmazsa daha mantıklı ve güzel bir server olur diye düşünmüştüm.
Serverda ne kadar durursan o kadar ilerlenebilen, herkesin zevk aldığı, zombilere vurunca zehirlenen, bossların tek değilde 2-3 tane oluşu, serverda yetkili olmasa dahil herkesin size ilgi gösterdiği , dolandırıcılığa karşı takas sistemi yapılması, ayrı bir dolandırıcılığa karşı kendiniz istediği zaman vip alınması hımmm aynen ya kötü server ve çok basit hıhh .s.syorumlardan anladıgım ve tabela enchinden anladıgım kadarıyla dünyanın en basit svsi diyebiliriz sanırım
basit dememin amacı 55 levelde tabela ench ile kes 5 verilmesi + hile koruması şartBu saaten sonra editleri kaldırsam bir faydası olmaz 6 aydır herkesde edit var herkesde edit olduğu için bana göre herkes eşit
Serverda ne kadar durursan o kadar ilerlenebilen, herkesin zevk aldığı, zombilere vurunca zehirlenen, bossların tek değilde 2-3 tane oluşu, serverda yetkili olmasa dahil herkesin size ilgi gösterdiği , dolandırıcılığa karşı takas sistemi yapılması, ayrı bir dolandırıcılığa karşı kendiniz istediği zaman vip alınması hımmm aynen ya kötü server ve çok basit hıhh .s.s
Biz sizi düşündüğümüz için bunları yaptık kes5 bana göre çok yüksek değil toplaşıp bir BetaVIP kestiğinizde onun itemlerini paylaşırsınız herkes böyle yapa yapa büyüdü aynı şeyi sen veya siz de yapabilirsiniz.basit dememin amacı 55 levelde tabela ench ile kes 5 verilmesi + hile koruması şart
hile koruması ekleyemiyorsanız 1.7.x i kapatın bence 1.8 hileleri türkler tarafından pek bilinmiyor tek bildikleri huzuni oda 1.7.2 deBiz sizi düşündüğümüz için bunları yaptık kes5 bana göre çok yüksek değil toplaşıp bir BetaVIP kestiğinizde onun itemlerini paylaşırsınız herkes böyle yapa yapa büyüdü aynı şeyi sen veya siz de yapabilirsiniz.
Lagsız bir serverda oynamak istiyorsan hile koruması ekleyemem!
1.8 yaparsam artık 3 kişi serverda takılırız inanılmaz bir pvp macerası olur hem senin için hem bizim için![DOUBLEPOST=1438896909,1438799132][/DOUBLEPOST]Server Aktiftir!hile koruması ekleyemiyorsanız 1.7.x i kapatın bence 1.8 hileleri türkler tarafından pek bilinmiyor tek bildikleri huzuni oda 1.7.2 de
Edit bebeleri diyorsun fakat sende onlar gibi çabalasaydın seninde editin olabilirdi direk servere girer girmez pvp atmaya çalışıyorsun ölüyorsun ve edit bebeleri diyorsun sende biraz çabalarsan edit sahibi olabilirsin.[DOUBLEPOST=1438970262,1438968920][/DOUBLEPOST]Serverde edit bebeleri yüzünden oynanmıyo bu serverde oynamanızı tavsiye etmem