PLAY****ACRAFT.ORG > Her güzel şeyin sonu...

Sizce server Nasıl?

• İnanılmaz

• Harika

• Güzel

• İdare eder

• Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Atılan bütün yorumları gözardı ederek yazıyorum bu incelememi. Sunucunuzla ilk olarak 2015 yazına tanıştım. Ciddi olarak takımca şaşırmıştık doğrusu. Türkiye'de ilk kez kullanılan birçok plugin. Güzel ve bağlayıcı eklentiler vardı. Tek eksiği oyuncusuydu. Emeğinizin karşılığını almışsınız. Bu büyük gelişme sonucu tebriklerimi iletiyorum.

Warplarınız çok hoş, özellikle lapis çok hoşuma gitti. Kimi kesimler sevmemiş sanırım. Fakat güzel +1
Gameplay incelemesi yapmadım ve gerekli görmüyorum ilk paragrafta belirttiğim mevzu bile gerçekten büyük bir başarı , Devamını diliyorum. İyi Günler
Yorumun için sana canı gönülden teşekkür ediyorum. Fakat bence hala hakketiğim yerde olduğumu düşünmüyorum tamamen buglu, hatalı ve oyuncularıyla hiç ama hiç ilgilenmeyen ve yeni açılmış sunucular bizden çok kişi çekiyorsa bir yerlerde hata var :(

J4FLYZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumun için sana canı gönülden teşekkür ediyorum. Fakat bence hala hakketiğim yerde olduğumu düşünmüyorum tamamen buglu, hatalı ve oyuncularıyla hiç ama hiç ilgilenmeyen ve yeni açılmış sunucular bizden çok kişi çekiyorsa bir yerlerde hata var :(
Bunları Kafanııza Takmayın Biliyosunuzli TR'de Mc Diyince=abi Akla Geliyor abi Serverlerine abiler Gider Sizin Oyuncularınız Ve Siz Kök Salcak OLan Mc'yi Gerçekten Bilen Oyuncular Ve Ekipsiniz Sıkıntı Etmeyin Onların Devri Bitecek!

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunları Kafanııza Takmayın Biliyosunuzli TR'de Mc Diyince=***** Akla Geliyor ***** Serverlerine *****ler Gider Sizin Oyuncularınız Ve Siz Kök Salcak OLan Mc'yi Gerçekten Bilen Oyuncular Ve Ekipsiniz Sıkıntı Etmeyin Onların Devri Bitecek!
Sanada çok teşekkür ederim! İnşallah yakında hakettiğim yerlere gelicem :)

Sunucu Aktif +

Sunucu Aktif +

ddarkk

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Faction serverindeki youtuber arkadaş gercekten sohbet edilcek bir tip. Boyle kişileri nasıl buluyorsunuz anlamıyorum :)

Teşekkürler. caandalek

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Faction serverindeki youtuber arkadaş gercekten sohbet edilcek bir tip. Boyle kişileri nasıl buluyorsunuz anlamıyorum :)

Teşekkürler. caandalek
Sen, bizim servere gelip arkadaşlarımızla muhabbet etmişsin memnun olmuşsan bundan büyük şeref yoktur! Asıl biz teşekkür ederiz :)

YENI REKOR

Server Aktif +

Sunucu Aktif +

Sunucu Aktif +

Sunucu Aktif +

Sunucu Aktif +

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
SkyBlock'ta kasalar güncellendi:

Yeni Komut:
/report (nick) (hile/bug/küfür) (YouTube/Imgur Kanıt Linki)
/ticket (yaşadığınız teknik sorun)
/pmoff > PM'nizi açıp kapatma
Mute Güncellemesi:
Susturulduğunuzda konuşmaya çalışırsanız chatte kimin tarafından, ne sebeple ve susturulmanızın kaç dakika sonra açılacağını görebileceksiniz.
Ayrıca güvenlik iyileştirmeleri yapıldı, yapılan her alışverişiniz kaydedilecektir.