PLAY****ACRAFT.ORG > Her güzel şeyin sonu...

Sizce server Nasıl?

• İnanılmaz

• Harika

• Güzel

• İdare eder

• Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

SilverLight

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buglar bizim yüzümüzden kaynaklandığı için bunun sorumlusu ne adminler, ne oyuncular bunun sorumlusu biziz! Fakat bu bugu şu ana kadar bize bildiren tek bir kişi var oda Rewolwin ayrıca böyle bir şey Kronos ile yapıldığını sanmıyorum.
He birde serverda geçen olayları forumdan atmak yasaktır. Forum kurallarına uygun bir vaziyette yorum yapın! İyi forumlar.
Buglar bizim yüzümüzden kaynaklandığı için bunun sorumlusu ne adminler, ne oyuncular bunun sorumlusu biziz! Fakat bu bugu şu ana kadar bize bildiren tek bir kişi var oda Rewolwin ayrıca böyle bir şey Kronos ile yapıldığını sanmıyorum.
He birde serverda geçen olayları forumdan atmak yasaktır. Forum kurallarına uygun bir vaziyette yorum yapın! İyi forumlar.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Tek bildiren rewolwin...
Zaten bırakacağım böyle bir sunucuda ne işim var!
Bug kullanmak cezası neyse ona da verin de görelim.

Taha2112

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
fotodaki texture packi rica etsem verirmisin bu arada sw süper ellerine sağlık

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucu Tanıtımları tartışma konusu değildir. Lütfen buna göre yorumlarınızı seçerek yapmanızı öneririm.

Sunucular hakkındaki şikayetlerinizi "Sunucu Şikayetleri" bölümüne konu açarak yapmanız gerekmektedir.

Tartışma yaratacak yorumlar silinerek uyarılar verilmiştir.

@caandalek lütfen konunuzda sakinliğinizi korumayı ve arşive taşınmasına yol açmayınız.

İyi forumlar.

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu Tanıtımları tartışma konusu değildir. Lütfen buna göre yorumlarınızı seçerek yapmanızı öneririm.

Sunucular hakkındaki şikayetlerinizi "Sunucu Şikayetleri" bölümüne konu açarak yapmanız gerekmektedir.

Tartışma yaratacak yorumlar silinerek uyarılar verilmiştir.

@caandalek lütfen konunuzda sakinliğinizi korumayı ve arşive taşınmasına yol açmayınız.

İyi forumlar.
Bilgilendirme için teşekkür ederim ben arkadaşımızı uyardım fakat kendisi sessizliğini korumadı.
İyi Forumlar...

Sunucu Aktif +

Sunucu Aktif +

Taha2112

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim Param Nolcak Peki

param Hala Gelmedi Geri ya kredimi atin ya da parami

Taha2112

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Fakat Benim Pram hala geri gelmedi bana

ama genede hediyem olsun servere iyi is cikarmissinz die lazim deil 10lira kavgasi yapılmaz