PLAY****ACRAFT.ORG > Her güzel şeyin sonu...

Sizce server Nasıl?

• İnanılmaz

• Harika

• Güzel

• İdare eder

• Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

PandaZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nereden biliyorsunuz ki paraya kıymadığı mızı?
'DÜŞÜNÜYORUM' :D..10dakika önce bedwars'a girdim..Karşı takım maşAllah Anlamadıysanız
Oyuncu1:Hack olanlar Sarı
Oyuncu2:HEMEN GİRMELİYİM..ÇÜNKÜ BEN BİR HACKİM VE SUNUCUDA 'BAN' SİSTEMİ YOK!!

Nereden biliyorsunuz ki paraya kıymadığı mızı?

Sw'de rahatlıkla Oyuncular hackler sarıya geçsin diyebiliyor..Bence her oyunu izlemelisiniz.

JastRekt__

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba,
Bende bir şeyler söylemek istiyorum. Dün TS3'de de dediğiniz gibi global sisteme geçmeniz gerekli bence, rehber kaldırılmalı. Herkes bir bölümde yetkili olursa karışıklık olur. Sunucu gerçekten güzel build plugin vs. ve oyuncu kitlesi de gayet güzel. Lobide sohbet açılmalı, en düşük yetki mod olmalı siteye forum sistemi gelirse, alımlar forum sistemi üzerinden form ile yapılmalı, ciddi yetkililer alınmalı. Böylece online sayısı daha da artabilir sunucu premium sunucu kalitesinde ama bu yönde biraz eksikliği var ama giderilebilecek düzeyde.

Ek olarak; Sunucu kitlesi büyük, verilen cezalar tüm yerlerde geçerli olmakla birlikte ne az ne de çok olmalı. Mesela birisi küfür edince gidip 10 dakika atarsanız ne caydırıcı olur ne de oyuncu takar. Cezalar caydırıcı olmalı ve tüm alanlarda geçerliliğini korumalıdır. Moderatörler işini ciddi yapmalı ve düzenli olarak gözlemlenmeli. Haketmeyen işinden def edilmelidir.

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
'DÜŞÜNÜYORUM' :D..10dakika önce bedwars'a girdim..Karşı takım maşAllah Anlamadıysanız
Oyuncu1:Hack olanlar Sarı
Oyuncu2:HEMEN GİRMELİYİM..ÇÜNKÜ BEN BİR HACKİM VE SUNUCUDA 'BAN' SİSTEMİ YOK!!

Sw'de rahatlıkla Oyuncular hackler sarıya geçsin diyebiliyor..Bence her oyunu izlemelisiniz.
Mantıklı çünkü biz 900 kişilik bir ekip olduğumuz için herkesi izleyebiliriz. Yorumun için teşekkürler.

Sunucu Aktif +

JastRekt__

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle sunucuya lafım yok çok kaliteli bir sunucu,
Skywars girdim gözlerime inanamadım ilk defa bu kadar güzel bir skywars oynuyorum dedim hatta kuzenimle çağrıdaydık oda efsane dedi geceyi skywars oynayark geçirecektik taaa kii hacklerinizi görene kadar. Adam VIP bide hack açmış kesiyor, siz de gelmiş oraya rehber almışsınız, şaka mısınız? Hileye özelden can havliyle küfredince bi an sınırsız ban yedim, bide baktım hileler 1 gün hapise atılıyor ahahahaha. Bu devirde hapis mi kaldı bide modern gibi gözüken hub betacraftta. Sunucu çok modernize ama yetkilileri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Koskoca hubta rehber var şaka gibi ya. Merak ettiğim konuda hileye küfrettik diye sınırsız ban yedik, yan hesapla baktım VIP hile hala oynuyor? Anlamıyorum sizi ya gerçekten anlamıyorum. Adam gibi yetkili alın adam gibi hile sistemi koyun. PARA VERİP VIP ALAN OYUNCU TEREDDÜTSÜZ BİR ŞEKİLDE RAHAT RAHAT HİLE AÇABİLİYORSA VAY O SUNUCUNUN HALİNE.

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle sunucuya lafım yok çok kaliteli bir sunucu,
Skywars girdim gözlerime inanamadım ilk defa bu kadar güzel bir skywars oynuyorum dedim hatta kuzenimle çağrıdaydık oda efsane dedi geceyi skywars oynayark geçirecektik taaa kii hacklerinizi görene kadar. Adam VIP bide hack açmış kesiyor, siz de gelmiş oraya rehber almışsınız, şaka mısınız? Hileye özelden can havliyle küfredince bi an sınırsız ban yedim, bide baktım hileler 1 gün hapise atılıyor ahahahaha. Bu devirde hapis mi kaldı bide modern gibi gözüken hub betacraftta. Sunucu çok modernize ama yetkilileri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Koskoca hubta rehber var şaka gibi ya. Merak ettiğim konuda hileye küfrettik diye sınırsız ban yedik, yan hesapla baktım VIP hile hala oynuyor? Anlamıyorum sizi ya gerçekten anlamıyorum. Adam gibi yetkili alın adam gibi hile sistemi koyun. PARA VERİP VIP ALAN OYUNCU TEREDDÜTSÜZ BİR ŞEKİLDE RAHAT RAHAT HİLE AÇABİLİYORSA VAY O SUNUCUNUN HALİNE.
Bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Sunucu Aktif +