Tarık Hacıoğlu
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Zaten diğer sürümlerle de girilmiyor muydu?Sunucunun sürümünü güncelleyin sayın caandalek![]()
Son düzenleme:
Zaten diğer sürümlerle de girilmiyor muydu?Sunucunun sürümünü güncelleyin sayın caandalek![]()
Ne yapmamı isterdinSunucunun sürümünü güncelleyin sayın caandalek![]()
Answer:Ne yapmamı isterdin![]()
Doğru diyorsun ama bu hiç mantıklı bir hareket olmazdı.Answer:
1.13 sürümü çıktığında o sürüme güncelleyin.
En azından mızrak ile hava atarız.![]()
O espiriydi. Şaka bir yana sürüm yükseltme gibi bir planınız var mı?Doğru diyorsun ama bu hiç mantıklı bir hareket olmazdı.
Şu anlık yok fakat ileride olabilir.O espiriydi. Şaka bir yana sürüm yükseltme gibi bir planınız var mı?
Sunucuda rehber diye bir yetki yok belki ondan dolayı göremiyor olabilirsinServerde son zamanlarda hiç rehber göremiyorum caandalek Rehber Alımı Yaparmısın Cicim : )
Ahmet Kural bile Sıla'ya böyle bi' cümle kurmamıştı caaaaaaandalek. Tebrikler.Sunucuda rehber diye bir yetki yok belki ondan dolayı göremiyor olabilirsin![]()
Teşekkür ederizNe diceğimi unuttum allah allah helal olsun *alkış efekti .D*
Şu anda biraz eksiğimiz var en kısa sürede yeni moderatör arkadaşlarla görüşeceğizModerator Alımları Ne Zaman Yapılacak Acaba @caandalek bey.![]()
Bu Arada Discord Sunucusu Var Mı? Yoksa Açmak İsterim. Tecrübeliyim Zamanımı Almaz.
Hazırda Sunucu da var.
Mod alımı olacaksa bilgilendirin Lordum Up UpŞu anda biraz eksiğimiz var en kısa sürede yeni moderatör arkadaşlarla görüşeceğiz![]()