Play.AntiCraftTR.Com Faction Server Lapis/Tabela Ench/Boss/Köylü Ticaret/ Takas (Warplar Alıntıdır)

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
La yeter, adamı sunucuyu açıp açtığına pişman ettiniz.
Adam demiş maplar alıntı, siz daha neyin tatavasını yapıyorsunuz anlamadım.
Sadece 10 üzerinden bir not verip geçin bu kadar uzatmanın anlamı yok.

Rocco_Can

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yetkililerin ilgisiz oldugu server dislike.

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

edergo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bannerleri alırken hypixel'den kopya çekmeye utanmadınız mı?
Sunucunun çakma lobisine girdiğimde gözlerim doldu. M.Ö 100 yıllarında yapılan çakma lobi bile bundan iyi olur emin olun. *Abartma yaptım anlayın*
Authme pluginini 2 dakika uğraşım düzenliyiceksiniz kardeşim ya. Çok istiyosanız ben paket veriyim alın?
Ayrıca sunucu türkçe karakter kaynıryor. Ve aylar önce AnimatedMotd plsinin modası geçti. Ama bunu kullanıyorsunuz bir şey diyemem saygı duyuyorum.
Ve...:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

1.10 dan girdim ve gördüklerim beni aqlattı. Bu ne ya? Utanmıyor musunuz böyle bir şey yapmaya?
Pllerinizin de çoğu hazırdı.
Bence reklam vermeden 2 kez düşünün!
#ElitIceNW_Respect!

Söylemek istediğim son 2 şey:
* Site host veren hostinge
* Sunucunuzun dünyada kapladığı hacime ve sizin sunucunuzda yetki almak için oynayan oyunculara acıyorum!
Oh be gene içimi döktüm :D
Başarılar :D

Evet Warplar Alıntı Hemde Çoğu Ama Kendim Yapıp Kötü Olacağına Baska Yerden Almak Daha İyi OLucağını Duşundum Ben Warpları Biz Yaptık Demedim Önemli OLan Hizmet Ve O Sw Nin Verdiği Tat
Evet verdiğiniz hizmet kadar korkunç bir hizmet yok.
Reklamların fiyatını bilmeyen biri gelip benle tartısmasın lutfen
Reklam verdin diye artislenmene gerek yok.
Önce sunucunu adam gibi kurucaksın ondan sonra hizmet verdim diyiceksin. O zaman GERÇEK oyuncuların olur..
Ve tekrardan başarılar :D

antiomer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir kurucunun küfür etmesi hiç hoşuma gitmedi, kaliteniz 100 ise bir yetkilinin küfrü 50/40 Arasına düşürür hele hele ailevi ise şüphesiz 5'e düşürecektir. Kısmen ben olsam bir oyuncu bana küfür etse karşılığını ilk mute atarak, ısrarla devam ederse ban atarak çözerim. Bu uygulamayı sana da öneriyorum.