PLAY.BEANUSNW.COM | 1.16.1 Yenilikçi Survival | Spawner satışı yok! | Sanal Market | /jeton, /tekneturu, /meslek, /görevler

Hardal_exe

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tekne turu mevzusunu beğendim piyasada böyle yeni şeyler görmek güzel başarılarınızın devamını dilerim

UnicornsAreReal

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Ne abartı eklentiler, ne de vanilla denilecek kadar az eklenti var. Ayarında bir sunucu olmasının haricinde birkaç haftadır oynuyor olmama rağmen hiç gecikme olduğunu görmedim. Bazen host/yetkili kaynaklı problemler olabiliyor ama sonuçları canımızı yakmadığı sürece problem olduğunu düşünmüyorum. Son olarak; oyuncu sayısı çok düşük ve bazı eksiklikler var. 7/10 Sunucu, oynamanızı öneririm.

OzanCGLR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ne abartı eklentiler, ne de vanilla denilecek kadar az eklenti var. Ayarında bir sunucu olmasının haricinde birkaç haftadır oynuyor olmama rağmen hiç gecikme olduğunu görmedim. Bazen host/yetkili kaynaklı problemler olabiliyor ama sonuçları canımızı yakmadığı sürece problem olduğunu düşünmüyorum. Son olarak; oyuncu sayısı çok düşük ve bazı eksiklikler var. 7/10 Sunucu, oynamanızı öneririm.
Yorumun ve sunucumuza yaptığın destekler için teşekkür ederiz :)