Play.FallenKingdom.Online > Gerçek Faction Deneyimi! Spawner Sistemi / 317 Görev / Özel Yetenekler

Hardal_exe

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server piyasadaki birbirinin kopyası sözde factionlardan çok ayrı olucak inanıyorum buna. Yetkili kadrosu cidden farklılık yaratmak istiyor ve bunu başarıcak gibi hissediyorum açıkcası son bir kaç ayda göreceğim en farklı factionlardan olucak inşallah ekonomisi de baya zor olurda eğleniriz :D

Thrust

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Server piyasadaki birbirinin kopyası sözde factionlardan çok ayrı olucak inanıyorum buna. Yetkili kadrosu cidden farklılık yaratmak istiyor ve bunu başarıcak gibi hissediyorum açıkcası son bir kaç ayda göreceğim en farklı factionlardan olucak inşallah ekonomisi de baya zor olurda eğleniriz :D
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz :) Oyuncularımıza en iyi deneyimi sunmak adına son erteleme tarihimizi Salı günü saat 13.00 olarak kararlaştırdık. Bu vadede kendimizi daha da geliştireceğimizden emin olabilirsiniz.

Thrust

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yeni konseptimiz oyuncuların beğenisine sunuldu ve şu an güzel gidiyoruz. Olumlu, olumsuz düşüncelerinize açığız.

Son düzenleme: