Ben sunucunuz da olan Kristal Donor MironLitv.
-ŞİKAYETLERİM-
Öncelikle sunucunuzdan ''UHCFFA'' adlı oyunu kaldırmışsınız. Onu kaldırmakla ping düşüşleri oldu. TPS'yide yüksek bir limite sabitlemişsiniz fakat sunucuda 50-60 kişide bile laglar olabiliyor ve bu laglar çok sıklıkla oluyor. Yani demek istediğim sunucuda olta falandan da anlaşıyor ki çok geç gidebiliyor ve bazen 3-4 kere bile gidebiliyor. Yani sabahleyin pek lag yoktu da şu anda bir lag akışı başladı sunucuda. Diğer kurucu Can abi lag giderme komutlarını girdi ve sonra çıktı fakat lag hayla devam ediyor fakat sunucu durumu lag hariç çok iyi.
-İSTEKLERİM-
Ben sunucuda isterim ki ''UHCFFA'' geri gelsin. ''/battle'' Komutu ile sadece MCSG ve BuildUHC olmasın. ''Combo, Diamond vb.'' oyunlar gelsin. Donorlar (Özel Üyeler) sunucudan çıkış yapıp tekrar girdiklerinde envanterdeki eşyalar silinmesin. Tamam anladım ''Bug vb'' Tarzı şeyler olabilir ama böyle yapanlara da ban atarsınız. Zaten sunucunuz da çok fazla donor göremedim ben. Meydi, Serhat, CandarReyiz ve bir tane altın donor gördüm fakat ismini hatırlayamadım. Zaten anlattığınız bug ''/battle'' Komutuda ki oyunlarda olan envanter ile ffa yerinde kapışmak. Bu bug bana sabah oldu ve ban tarzı bir şey olmaması için kitimi yeniledim. Yani ben bir donorunuz olarak bu konudan pek memnun değilim. Sunucuya ''Otomatik Mute Sistemi'' gelsin. Çünkü sunucuda yetkili olmayınca herkes küfür etmeye başlıyor ve sunucunun değeri düşüyor. Zaten bende bugün bu küfürleri ss alarak 1 kişiyi sunucuya küfür ettiği için banlattırdım. Başka bir isteğimde lobide ki yetkililer kısmında ağaçları kaldırıp orayı komple yetkili bölümü yapabilirsiniz. Ben şu bölgeden bahsediyorum.
Başka bir isteğim yoktur.
-SUNUCUYA OLAN PUANIM-
10/10