Play.GokTurkiye.Net | Ilk ve SON kez sıfırlandı! | Herkes Gider Biz Kalırız!

DerpBoy

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgilendirme:
Skyblock çalışmaları başladı. 2. Oyunumuz çok yakında eklenecek, beklemede kalın!

Konu güncel.

Joe12

SpaceCraft Survival
En iyi cevaplar
0
"TEK ADALETLİ SURVİVAL SUNUCU" demeniz yanlış bir deyim. Adaletiniz ahım şahım bir adalet değil.

RuhunCanayazı

SonTürk
En iyi cevaplar
0
"TEK ADALETLİ SURVİVAL SUNUCU" demeniz yanlış bir deyim. Adaletiniz ahım şahım bir adalet değil.

Ne alaka yahu? sunucu açıldığı günden bu yana hiçbir oyuncu bir yetkili tarafından üstün görülmedi, yardım yapılmadı. sunucuya girip çıkıp bu yorumu yapman çok saçma. tüm oyuncularıma tek tek sor, kız oyuncularımda vardı 4-5 tane çoğu reşitti sunucudaki kız oyunculara bile eşittik. bizden başka adaletli sunucu yok aksini düşünüyorsan ispatla karşıma çık. Aile yakınlarımdan birini kaybettim, son bir kaç gündür sunucuya giremiyorum hevesim yok. foruma bakmak istedim hiç iç açıcı değil. herkes bir birini karalama peşinde, kimse emekten anlamıyor. benim sunucudaki adaletim, eşitliğim "ahım şahım" olmak zorunda değil. benim amacım para kazanmakta değil, öyle olsaydı diğer baştan sağma sunucular gibi pay2win sitemini uygulardık değil mi? ha bu doğru karar mı tartışılır. sunucuyu tutturmadım bu kendi tercihim, bu zamana kadar istedikleriniz olmasın diye direndim sonuna kadar ayakta durdum sonradan anladım hiçbir şeyin önemi yok. her ne kadar sıcak bakmasamda sunucuyu kapatma kararı aldım şu an yahut devrederim. i
GökTürkiye Gene Sorunlusu CANAYAZ.

Moderatör tarafından düzenlendi:

RuhunCanayazı

SonTürk
En iyi cevaplar
0
-
Şimdi size bir kurucunun dramından bahsedeceğim.
Google cloud'un 300 dolarlık bedava makinesini alıp ofise makine kurdum diyen koca yürekli insan.
Oyuncularını kandırmaya ne kadarda meraklısın?
Sunucun 2-3 gün sonra kapanacaktır.
300 dolar 52gb'ye yetmiyor.
Bu da bizden ders olsun, bidaha kandırma oyuncularını.​
şu arkadaşada prim vermeyelim merhaba güzel insan, kaç gündür tanışıyoruz? hala burdayım.