RuhunCanayazı
SonTürk
- En iyi cevaplar
- 0
up
Girdin çıktım bir ara bana denk gelirsen sohbet edelimsunucuyu aç artık![]()
**Kendi ekibim istediği gibi yorum atar benim konum, onların konusu.Tek Adaletli Sunucu Siz Değilsiniz Ve Ekibiniz Le Birlikte Kendi Forumunuza Yorum Atmanızda Kötü Bir şey'dir Başarılar...
Toprak bedavaydı bir ara.5/10
Olumsuz Yanları:
- Markette Toprak İle Kaktüs Aynı Fiyattan Satılıyor
- Rütbe Taglarını Saçma Buldum Daha Güzel Olabilirdi
- Konu Tasarımı İdare Eder
Sayın çok bilen kişi, keşke restart saatinide yazsaydınız. sunucu güncellemelerimizi, yeniliklerimizi gece oyuncu sayısı azken yaparız. Diğer baştan sağma sunucuların aksine hile koruması getirmeyi tercih ederim. dediğin ayarlar zaten aktif. Sunucuda tek kurucu benim ve gece aktif değildim bunuda aklınızda bulundurun. bundan sonra konuyu baltalamak yerine hileyi kapatıp girer, bir sorununuz olunca bana bildirirsiniz diye umuyorum. bu yorumumdan veya sunucudan rahatsız olduysanız ne burdan nede başka bir yerden bana yazmadan usül usül uzakla. Yorumun dikkate alınmıştır Restart konusunda daha dikkatli olacağımızdan şüpheniz olmasın değerli oyuncular. Canayaz#9993sunucu 30 dk da tamı tamına 6 kere restart yedi
bir hile koruması getirdiniz jitter felan yapınca atıyor
hilesiz koşuyorum zıplayarak killaura diyor ne alaka ise
kurucuya bunu iletiyoruz oyunculara ağlıyorlar diye hileyi korumasını kaldırıyorum diyorlar sunucuda xray korumasını getirin ilk olarak
Spigot ile engellemek
Minecraftbukkit > spigot.yml'ye giriş yapın anti-xray kısmını bulun enabled: true - engine-mode: 2 şeklinde ayarlayın veya aşağıda ayarlanmış olanı alın.
anti-xray:
enabled: true
engine-mode: 2
hide-blocks:
- 14
- 15
- 16
- 21
- 48
- 49
- 54
- 56