Play.GokTurkiye.Net | Ilk ve SON kez sıfırlandı! | Herkes Gider Biz Kalırız!

RuhunCanayazı

SonTürk
En iyi cevaplar
0

Emristyy

Overisty Universe
En iyi cevaplar
0
Cidden zor bir sunucu beni eski günlere götürdü umarım başarılı olursunuz.

Bayek

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Buyrun Gelin Hep birlikte oynayalım Kuzucuklarım :bayrak: Hepinizi bekleriz tatlı, masum server'imize :creeper:
-BAYEK

ArifBaykal

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu güzel günden güne gelişiyor lakin emek diyorsunuz da oyuncularin %90ı hile bunlara karşı hiçbir şey yapmıyorsunuz. Yeni sistemlerden daha çok şu hile konusuna yer verseniz güzel olucak.
Bu arada Canayaz'a selamlar :)

KediliDondurma

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Buildler tek kelimeyle rezalet, sunucuda özgün bir şey göremedim, konu tasarımı hoşuma gitti. 3/10 olarak değerlendirmemi bırakmak istiyorum, umarım güncel sayılacak bir sürüm ve optimizasyonlarla daha iyi bir sunucu olabilir, başarılar.

RuhunCanayazı

SonTürk
En iyi cevaplar
0
Buildler tek kelimeyle rezalet, sunucuda özgün bir şey göremedim, konu tasarımı hoşuma gitti. 3/10 olarak değerlendirmemi bırakmak istiyorum, umarım güncel sayılacak bir sürüm ve optimizasyonlarla daha iyi bir sunucu olabilir, başarılar.
Tamam, yap sunucunu çık karşıma, ki seni dikkate alabileyim. Survival sunucusunda sırf build üzerinden 7 puan kırmak pekala..

ArifBaykal

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tamam, yap sunucunu çık karşıma, ki seni dikkate alabileyim. Survival sunucusunda sırf build üzerinden 7 puan kırmak pekala..
Kendinizi oyunculardan üstün görmemek sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Eleştirilere böyle karşılık vermemelisiniz. Kimse kimseden üstün değildir. Bunu aklınıza sokun.

RuhunGenciVEVO

Don't panic, ORGANISE!
En iyi cevaplar
0
Efsaneler ölmez , şekil değiştirir!
dedinizde tasarım kotu sistemler klasik pek efsane degil gibisiniz

RuhunCanayazı

SonTürk
En iyi cevaplar
0
Kendinizi oyunculardan üstün görmemek sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Eleştirilere böyle karşılık vermemelisiniz. Kimse kimseden üstün değildir. Bunu aklınıza sokun.
eğer eleştri olsaydı emin ol ona göre davranırdım fakat herhangi bir şey eleştirmeden sallanmış bir yorumdan ibaret.

Efsaneler ölmez , şekil değiştirir!
dedinizde tasarım kotu sistemler klasik pek efsane degil gibisiniz

tasarım kötü mü? sunucuyu anlatmak için gayet sade ve basit. Yeni moda PS* tasarımları bekliyordunuz herhalde fakat bizim farkımız bu zaten biz eskileriz adamıyız 2014 tarihinde açılmış bir forum konumuz dahi var.

KR1PT0N

Polis Özel Harekat
En iyi cevaplar
0
TheFake adlı oyuncunuz sunuculara girip oyuncuları sizin sunucunuza çekiyor uyarırsanız sevinirim

KR1PT0N

Polis Özel Harekat
En iyi cevaplar
0
1549469575496.png

hangisi diye soruyor birde kim bilir kaç tane sunucuya giripte böyle adam çekti uyarırsanız seviniriz sizin oyuncunuz

Ekli dosyalar

• 1549469560261.png
    1549469560261.png
    31.3 KB · Görüntüleme: 263