Play.gonyanw.com| SkyBlock - SkyBlock2 - Faction - KitPvP- GTA < www.GonyaNW.Com

onur_can

Play.GonyaNW.Com
En iyi cevaplar
0
konu +++++++

konu +++++++

Ben oynuyodum ama sw resetlendi bıraktım.Çekilişten en yüksek VIP kazandım o da gitti bilmem kaç T para vardı setler falan hepsi gitti.Kurucuya sesleniyorum takmadı ben de bıraktım.
dostum Sunuuclar resetlendi Açıklamalar faln yapıldı şu an Sunucu Durumu İyi Allaha Şükür Tekrar Sunucuya Katılırsan İtemlerinini bi kısmını karşılarım

AIcxx

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
onur_can [Serverdaki yetkini bilmiyorum] Dostum sunucuda GTA mapi alıntı bu mapi toplam 10 GTA mapında gördüm + MAP Niye HungerGames mapi ?

AIcxx

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Gta Sunucusunda gta mapı olur internnettende alsak fark yok
Peki ama sizin farkınız olsa kötümü olur ? mesela bir builder ekibi oluşturup (yada bulup) yapsanız olmaz mı ? Farkınızı ortaya koymanız daha iyi olur :)
-GTA mapini anladım GTA Minigame'inin spawnıda çoğu serverla aynı ;P

onur_can

Play.GonyaNW.Com
En iyi cevaplar
0
Peki ama sizin farkınız olsa kötümü olur ? mesela bir builder ekibi oluşturup (yada bulup) yapsanız olmaz mı ? Farkınızı ortaya koymanız daha iyi olur :)
İyi Güzel dedinde Builderlik Herkezde Olan yetenek deil ama :)

onur_can

Play.GonyaNW.Com
En iyi cevaplar
0
site teması size ait değil altada Design by: bilmem ne bilmem ne yazmışsınız bali orayı değiştirmeseydiniz.
Temamız Degişmiştir :)

Konu Güncellendi

Sunucu hoşuma gitti. Başarılar..
Teşekürler :)

Teşekürler :)

Degerli Yorumlarınız için teşekürler