TheMuhammed2188
Java <3
- En iyi cevaplar
- 0
Son düzenleme:
Evet yayınlanmayan sürümünü kullanıyorum ve bu sunucuyu kullanarak geliştiricemBaşarılar dilerim, güzel bir konu tasarımı olsa hiç fena olmaz.
(Pac'in sahibisin sanırım, çok güzel eklenti.)
Sunucu faction olunca pek de yapabiliceğim bir şey olmuyor beni suçlamayın :|Senden daha kaliteli bir sunucu beklerdim.
Sunucu faction olunca pek de yapabiliceğim bir şey olmuyor beni suçlamayın :|
Onun dışında önerilere açığım![]()
Zaten konuda belirttim. Sunucu 1.12.2 tabanlı yani 1.12.2 özellikleri mevcut. Diğer versiyonlarda her ne kadar blok yapılabildiği gibi gözüksede blok yapma kapalı ve kalkanlar mevcut.Mesela 1.8 pvpsini boşverip kalkanlı oyunlar sağlayabilirdin değil mi kadim konu sahibim? Çok daha iyi olmazmıydı?
1.8 pvp plugini (benim bildiğim), kalkanı etkisiz kılıyor.@ServetPro önerisi üzerine konu tasarımını değiştirdim
Zaten konuda belirttim. Sunucu 1.12.2 tabanlı yani 1.12.2 özellikleri mevcut. Diğer versiyonlarda her ne kadar blok yapılabildiği gibi gözüksede blok yapma kapalı ve kalkanlar mevcut.
Önemli:
Sunucuya kim girerse ya FastBreak, ya KillAura, ya Speed açıyor ve sunucudan yasaklanıyor kalıcı olarak.
FastBreak açanlara sorduğumda ise diğer sunucularda pvp hileleri dışında hilelere izin veriliyor diyor ve gerçekten öyle.
Ne kadar rezil duruma düşmüş sunucular.
Konudada bariz şekilde söylüyorum. Hile kalıcı yasaklanmayla sonuçlanır hile açıcaksanız hiç gelmeyin sunucuya. Sunucu herşeyi kaydediyor
adam dün gelmiş gece ben yokken KillAura ile boss kesmiş. Ya da gece FastBreak ile lapis kazmalar falan. Bunların hepsi loglara geçiyor, yapmayın şöyle şeyler...
Az önce denedim düzgün bir şekilde çalışıyor kalkan1.8 pvp plugini (benim bildiğim), kalkanı etkisiz kılıyor.
Bence eski kalmamış, şu an bütün sunucularda bu özellikleri görebilirsin. Eğer zaten bütün sunucularda var niye bunları koydun diyorsan, sonuçta bunlar sunucunun özelliği diğer sunucularda var diye koymamak düzgün bir sebep değil :/Dostum konu düzeninidemi yıllar öncesinden aldın sistemlerde /chest ve /lockette sistemini var biraz eski kalmış güncellersen daha iyi olur başarılar..
demek istediğim o değil yani sunucunun konusuna onları koyman eski olmuş sanki o sistemler yeni çıkmış gibi ben o sistemlere eski demiyorum onlar zaten olmazsa olmazı konu için dedim yanlış anlaşılmasınBence eski kalmamış, şu an bütün sunucularda bu özellikleri görebilirsin. Eğer zaten bütün sunucularda var niye bunları koydun diyorsan, sonuçta bunlar sunucunun özelliği diğer sunucularda var diye koymamak düzgün bir sebep değil :/