play.MCRedEye.com || 1.7 - 1.12.2 || Faction || Seviyeler || Boss || Yıllar sonra tekrar aktif!

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Başarılar dilerim, güzel bir konu tasarımı olsa hiç fena olmaz. :)

(Pac'in sahibisin sanırım, çok güzel eklenti.)
Evet yayınlanmayan sürümünü kullanıyorum ve bu sunucuyu kullanarak geliştiricem :)

Bu arada oyuna gelen ikinci oyuncu hileden dolayı kalıcı yasaklandı -_-
herkes hile açıyor gençlik bitmiş

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
@ServetPro önerisi üzerine konu tasarımını değiştirdim :)

Mesela 1.8 pvpsini boşverip kalkanlı oyunlar sağlayabilirdin değil mi kadim konu sahibim? Çok daha iyi olmazmıydı?
Zaten konuda belirttim. Sunucu 1.12.2 tabanlı yani 1.12.2 özellikleri mevcut. Diğer versiyonlarda her ne kadar blok yapılabildiği gibi gözüksede blok yapma kapalı ve kalkanlar mevcut.

Önemli:
Sunucuya kim girerse ya FastBreak, ya KillAura, ya Speed açıyor ve sunucudan yasaklanıyor kalıcı olarak.
FastBreak açanlara sorduğumda ise diğer sunucularda pvp hileleri dışında hilelere izin veriliyor diyor ve gerçekten öyle.
Ne kadar rezil duruma düşmüş sunucular.

Konudada bariz şekilde söylüyorum. Hile kalıcı yasaklanmayla sonuçlanır hile açıcaksanız hiç gelmeyin sunucuya. Sunucu herşeyi kaydediyor
adam dün gelmiş gece ben yokken KillAura ile boss kesmiş. Ya da gece FastBreak ile lapis kazmalar falan. Bunların hepsi loglara geçiyor, yapmayın şöyle şeyler...

Donov4n

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@ServetPro önerisi üzerine konu tasarımını değiştirdim :)

Zaten konuda belirttim. Sunucu 1.12.2 tabanlı yani 1.12.2 özellikleri mevcut. Diğer versiyonlarda her ne kadar blok yapılabildiği gibi gözüksede blok yapma kapalı ve kalkanlar mevcut.

Önemli:
Sunucuya kim girerse ya FastBreak, ya KillAura, ya Speed açıyor ve sunucudan yasaklanıyor kalıcı olarak.
FastBreak açanlara sorduğumda ise diğer sunucularda pvp hileleri dışında hilelere izin veriliyor diyor ve gerçekten öyle.
Ne kadar rezil duruma düşmüş sunucular.

Konudada bariz şekilde söylüyorum. Hile kalıcı yasaklanmayla sonuçlanır hile açıcaksanız hiç gelmeyin sunucuya. Sunucu herşeyi kaydediyor
adam dün gelmiş gece ben yokken KillAura ile boss kesmiş. Ya da gece FastBreak ile lapis kazmalar falan. Bunların hepsi loglara geçiyor, yapmayın şöyle şeyler...
1.8 pvp plugini (benim bildiğim), kalkanı etkisiz kılıyor.

Yahya0211

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum konu düzeninidemi yıllar öncesinden aldın sistemlerde /chest ve /lockette sistemini var biraz eski kalmış güncellersen daha iyi olur başarılar..

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Dostum konu düzeninidemi yıllar öncesinden aldın sistemlerde /chest ve /lockette sistemini var biraz eski kalmış güncellersen daha iyi olur başarılar..
Bence eski kalmamış, şu an bütün sunucularda bu özellikleri görebilirsin. Eğer zaten bütün sunucularda var niye bunları koydun diyorsan, sonuçta bunlar sunucunun özelliği diğer sunucularda var diye koymamak düzgün bir sebep değil :/

Yahya0211

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence eski kalmamış, şu an bütün sunucularda bu özellikleri görebilirsin. Eğer zaten bütün sunucularda var niye bunları koydun diyorsan, sonuçta bunlar sunucunun özelliği diğer sunucularda var diye koymamak düzgün bir sebep değil :/
demek istediğim o değil yani sunucunun konusuna onları koyman eski olmuş sanki o sistemler yeni çıkmış gibi ben o sistemlere eski demiyorum onlar zaten olmazsa olmazı konu için dedim yanlış anlaşılmasın :)

slowhead

Marangoz
En iyi cevaplar
0
1.7 yazıp 1.7 sürümünün aktif olmaması nedir yani neden böyle bir şey yapıyorsunuz