- En iyi cevaplar
- 0
Değerli yorumun için çok teşekkürler. Sizleri sunucumuzda bekliyoruz!Sunucu Güzel Görünüyor en kısa zamanda ziyaret edeceğim başarılar.
Yorumlarinizi bekliyoruz
Güncel
Güncel
Yorumlarinizi bekliyoruz
Değerli yorumun için çok teşekkürler. Sizleri sunucumuzda bekliyoruz!Sunucu Güzel Görünüyor en kısa zamanda ziyaret edeceğim başarılar.
Teşekkür ediyoruz. Haftalık VIP çekilişinin kazananı GameMaster59 Olmuştur!Konu tasarımı geliştirilebilir. Oyun içi deneyimi olarak başarılı bir sunucu tebrik ederim. Başarılarınızın devamını dilerim...
Haftalık VIP çekilişine katılabilirsiniz. Yorumunuz için teşekkürlerMERHABA ABİ BEN CE SERVER ÇOK GUZEL YANİ BEN BİLİYORUM ÇOK GELİŞİCEK SERVER KONU HOŞ AMA BANANA YANİ ŞAKA ABİ ŞAKA OYUNDAKİ İSMİMOKUCU31 VİP VER PLS
Bu kadar yaygara yapacağınıza bize gelseydiniz direk sorunu çözerdik. Eğer şikayetiniz var ise sunucu şikayetleri bölümüne açabilirsiniz. Sunucu HUB olmuştur SkyBlock ve Factions olarak hizmet vermektedir yakında Creative ve EggWars hizmetinizdedir!Çok terbiyesiz bir moderatörünüz var ismi Rodon. Geliyor başka hesaptan **güya milleti denemek için** bize küfür ediyor. Bizimde sabrımız taştı uyardığımız halde, ss nasıl alınır bilmiyorum yeni öğrendim KaanNK sağolsun. Sonra bende buna küfrettim babaannesine (güya ölmüş ona etmiycekmişiz ama o bizim anamıza bacımıza sövebilir) Rodon azıcık delikanlıysa, karakterliyse gelir ilk önce küfürü ben ettim Griffin'i deli ettim der. En sonundada bana ban attı. Ayrıntı istiyosan yaz bana özelden.
Yaygara derken ?Bu kadar yaygara yapacağınıza bize gelseydiniz direk sorunu çözerdik. Eğer şikayetiniz var ise sunucu şikayetleri bölümüne açabilirsiniz. Sunucu HUB olmuştur SkyBlock ve Factions olarak hizmet vermektedir yakında Creative ve EggWars hizmetinizdedir!
Güncel ++ Sunucu Hub
Teşekkürler. Sizleri aramızda görmekten onur duyarız!>Konu düzeni ve tasarımı güzel
>Oyunların amacını güzel anlatmışsın ilgi çekiyor.
>Resimler iç açıcı,güzel
>Sadece birazcık daha fazla resim olabilirmiş
➜ Tebrik eder,Başarılar dilerim
➜ Müsait olduğum bir zamanda sunucuyu ziyaret edeceğim.
Gel gel TS'de özele gel seni xLike'ye bırakmazdımÖnce sunucuma gelip reklam yapıyor sunucusuna gidip neden reklam yaptın diyorum Ts Gel diyor gidiyorum TS'ye Bass açıp sövmeye çalışıyor Çoluk çocuk sunucu açmasın. Elimde delillerimde var. xLike'a selam söyle çağırıp banlamak güzelmiş. İnsan gibi konuşacaktım fakat direk sövmekAcıyorum size
![]()