Sagol dostum. birazcık acemiyim forumda ilerde duzeltiriz (:Konu tasarımı sade ve hoş olmuş, sistemler biraz klasik geldi ama kesinlikle geliştirilebilir. Bir de sistemleri anlatırken sürekli "bu sistemde" ibaresi kullanılmış, biraz kötü olmuş düzeltilirse daha hoş ve net olur. Başarılar dilerim efendim..
Dostum fontun eror vermesi oldu sistemlerde ama yukarıda kullandıgım font TTNorms-MediumKonu tasarımı çok güzel geldi fakat bazı bölümler hariç. Çoğu bölümde bulunan bir font çok hoşuma gitti ismi nedir söylerseniz çok memnun olurum. Bir de sistemler kısmında font güzel durmamış başka bir şey kullanılabilirdi.
Çok teşekkürler bende bizzat tasarımcıyım o yüzden yorumladım. dediğim gibi kaliteli bir konu tasarımı olmuş ben bayıldım şahsen. Bir ara sunucuya da uğrayacağım.Dostum fontun eror vermesi oldu sistemlerde ama yukarıda kullandıgım font TTNorms-Medium
rica ederim bi ara discordumuzada gel görüşelim .Çok teşekkürler bende bizzat tasarımcıyım o yüzden yorumladım. dediğim gibi kaliteli bir konu tasarımı olmuş ben bayıldım şahsen. Bir ara sunucuya da uğrayacağım.
tabii. discord adresim de burada: BRKN#9999rica ederim bi ara discordumuzada gel görüşelim .
Nacizane fikirlerimi belirttim, ben Painten (ilk başladığımda) tasarım yapıyorum siz gene iyi yapıyorsunuzSagol dostum. birazcık acemiyim forumda ilerde duzeltiriz (:
isteklerin devre dışı ekliye bilirsin: Buqra#2075tabii. discord adresim de burada: BRKN#9999
Nacizane fikirlerimi belirttim, ben Painten (ilk başladığımda) tasarım yapıyorum siz gene iyi yapıyorsunuz![]()
Tabiii kii. Sonra işe profesyonel olduk falan filan derken xdherkesin bir ilki vardır sonuçta
Konuların başarılı kaliteye oynayan insanları gormek güzelTabiii kii. Sonra işe profesyonel olduk falan filan derken xd
Faydası oluyorsa ne mutlu banaaKonuların başarılı kaliteye oynayan insanları gormek güzel