Play.ShardOfCraft.Com | /dogecoin & /bitcoin | /fcmarket | /xpmarket | /f perm | SOC ANTICHEAT | Düşmeyen Süreli Editler | /klansavasi | 8.YIL! |

Juyyof

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu ultra p2w berbat bir sunucu yetkilileri kandırarak hesap çaldım okadar kolay ki sunucuyu hiç geliştirmiyorlar rezalet bir sunucu

povcik

play.aleriaclub.com | Team.Aleria | Developer
En iyi cevaplar
0
Akameye burdan selam kendisini severim. Eğer yanlış anlamazsanız 1-2 şey söylemek istiyorum.
1) Hile koruması cidden sorunlu bir durumda eminim farkındasınızdır ve büyük ihtimalle güncelleme getirip korumayı değişeceksinizdir bende buna eminim.
2)Söylemek istediğim şeyi pm veya discord dm üzerinden iletişime geçer iseniz söylesem daha iyi olabilir çünkü forumda söyleyince yanlış anlaşılmalara neden olabilir ve bu hoş olmaz.

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 Sorunu bile halletmediniz ukala ukala cevaplar havalı havalı böyle yaparak gelişemezsiniz anca oyuncu kaybedersiniz
Sunucumuzdaki çoğu sorunu her gece çözmekteyiz. Sunucumda rehberlik yetkisini hesap çalmaya yönelik kullanırsan kimsenin sana karşı saygısı olmaz. Konuyu uzatmanın manası yok. İyi forumlar!

Juyyof

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucumuzdaki çoğu sorunu her gece çözmekteyiz. Sunucumda rehberlik yetkisini hesap çalmaya yönelik kullanırsan kimsenin sana karşı saygısı olmaz. Konuyu uzatmanın manası yok. İyi forumlar!
Kimsenin hesabını durduk yere çalmadım ben anlıyomusun 2 yıllık hesabımı çalan bir kişinin hesabını ele geçirmişken neden bunu değerlendirmiyeğim ? 2 yıllık içi dolu hesabı çalmış beni tehtid ediyor bende onu tehtid ederim 2. olarak rehber yetkim varken kimsenin hesabını çalmadım rehber yetkim yoktu ozamanlar

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kimsenin hesabını durduk yere çalmadım ben anlıyomusun 2 yıllık hesabımı çalan bir kişinin hesabını ele geçirmişken neden bunu değerlendirmiyeğim ? 2 yıllık içi dolu hesabı çalmış beni tehtid ediyor bende onu tehtid ederim 2. olarak rehber yetkim varken kimsenin hesabını çalmadım rehber yetkim yoktu ozamanlar
O zaman ülkemizde de mahkeme salonlarına gerek yok adam öldüreni biz de öldürelim. Neyse iyi forumlar.

Juyyof

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
O zaman ülkemizde de mahkeme salonlarına gerek yok adam öldüreni biz de öldürelim. Neyse iyi forumlar.
konuyu nerden nereye taşıdın sunucun okadar çöp ki şu an 3 online alıyosun sunucuya giren çıkan p2w leş gibi sw adam gibi sw önercek varmı diyor daha hile korumanız yok