seco7241
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Skype aktif olarak kullanmıyorum. Özelden istediğini sorabilirsin.Skypenizi ekledim bir bakma sansiniz varmi ?
Günceldir!
Güncel
Günceldir
Günceldir!
Günceldir!
Günceldir
Günceldir!
Günceldir!
Skype aktif olarak kullanmıyorum. Özelden istediğini sorabilirsin.Skypenizi ekledim bir bakma sansiniz varmi ?
Shader modtexture pack ' iniz nedir
Teşekkürler kardeşim. Eğer birileri bizleri taklit ediyorsa doğru yoldayız demektirgüzel server başarılar
TeşekkürlerBeğendiğim kaliteli ve ender sunuculardan bir tanesi, basarilar dilerim.
TeşekkürlerBaşarılar Dilerim![]()
Teşekkürler değerli yorumun içinSunucunuz çok güzel.
Sunucumuzda "MVIP" diye bir VIP bulunmamaktadır.Merhaba dostum serverini çok beğendim 1 2 ay oldu sanarım oynuyordum arkadaşımla lapis kazıyoruz bi vip bişi satıyordu (ne satıyordu hatırlamıyorum) özelden spamladı durdu bende bizene almayacaz dedim bana mute atı Mvip di sanarım öle bi vip nası yaptı anlamıyorumondan sonra servere hiç girmedim
Dediğim gibi 1 2 ay oldu mvip gibi bi vip vardı hatırlamıyorumSunucumuzda "MVIP" diye bir VIP bulunmamaktadır.
Anladım. Şikayetçi olmak isterseniz Skype adresinden ulaşabilirsiniz. Yorumunuz için teşekkür ederim. İyi forumlar.Dediğim gibi 1 2 ay oldu mvip gibi bi vip vardı hatırlamıyorum
1 2 Ay önce adını bile hatırlamıyorum Vip'lere mute atma yetkisi vermek kötü benceAnladım. Şikayetçi olmak isterseniz Skype adresinden ulaşabilirsiniz. Yorumunuz için teşekkür ederim. İyi forumlar.