PLAY.UNIOCRAFT.COM ⚔ 5.YIL ⚔ Skywars/Factions/Skyblock ⚔ 1.8.x - 1.13.x

ShadoWSlayeR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu tam anlamıyla mükemmel tüm adminlerin ellerine sağlık..
[DOUBLEPOST=1435146129,1435099929][/DOUBLEPOST]Factions sunucudaki 10 tl lik vip özelliğini söyleye bilirmisiniz?Tıklayınca göstermiyor :(

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Sunucu tam anlamıyla mükemmel tüm adminlerin ellerine sağlık..
[DOUBLEPOST=1435146129,1435099929][/DOUBLEPOST]Factions sunucudaki 10 tl lik vip özelliğini söyleye bilirmisiniz?Tıklayınca göstermiyor :(

/vipbilgi yazıp görebilirsin.

Bazı ekranlar küçük olduğu için bunları göremiyor göremediklerinde burada:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skyblock rezalet, herkes en az 5 golem spawnerine sahip! Abartmıyorum, 100m ye sahip kullanıcılar var. Sıfırlanması gerek :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Skyblock rezalet, herkes en az 5 golem spawnerine sahip! Abartmıyorum, 100m ye sahip kullanıcılar var. Sıfırlanması gerek :(

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sıfırlamak benim linç edilmemi ilan etmek olurdu :p Yenir skyblock sunucusu açılabilir. Biri yeni biri eski olur isteyen istediğinde oynar

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

Andromurat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Asit Adasi oyunu on numara günde 1 saat kesin oynuyorum +1[DOUBLEPOST=1435227519,1435227463][/DOUBLEPOST]
Sıfırlamak benim linç edilmemi ilan etmek olurdu :p Yenir skyblock sunucusu açılabilir. Biri yeni biri eski olur isteyen istediğinde oynar

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
SkyBlock Zor Olursa Daha İyi Olur Keyfi Çıkmıyor Sonra Ekonomisi Mob Spawn İtemleri Kasma Felan Zor olsun :D

Barisoncu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
skyblocku çok zorlaştırın şu an tüm skyblock serverler çok kolay para kasılıyor Ve herkesin spawneri bol bol heryer dia blok kaynıyo adaların
Sıfırlanması gerek

BatEast

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben bi ara hunger games oynayayım dedim ama şu cevabı aldım bir VIP sizin yerinize oyuna girdi böyle sorunlarla karşılaşmamak için VIP alın yazdı ve serverden attı ... bu durum birçok kişiyi serverden soğutabiliyor ...-_-

lauwwie

Marangoz
En iyi cevaplar
0
aynen sıfırlanması gerek tüm kolay sunuculara örnek veririm mesela 90 golem spawaneri olan serverler var adaları dia blokdan olan

BatEast

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
faction serverde birram rehber yok herkes birbirine ana avrat küfrediyor ... böyle server görmedim ... zaten eskiden hunger gamesdede sorun yaşamıştım oyuncular önemsiz vip ler önemli yani .. vip dolu servere giriyor oyuncuyu kapı dışarı ediyor :creeper::VV::creeper: