PLAY.UNIOCRAFT.COM ⚔ 5.YIL ⚔ Skywars/Factions/Skyblock ⚔ 1.8.x - 1.13.x

proessek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
serverde 1. kit pvp speedler fixlense cok daha güzel olur 2. survival sw de acılırsa yine cok güzel olur

NargileFT

Marangoz
En iyi cevaplar
0
SkyBlock Sunucusunda her şey Parayla Resmen Az Oyundan Satın Alma olsa iyi olabilir başarılar..

TunaYCL

Play.oyunesiri.com
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzda 2 yılda 20 adet ediit item satın aldım ve hepsini Dolandırıcılar Sağolsun Çaldılar Ve Samet: Wolfchanze ye Başvurdum Ve Hep Bir Yalan Hep Bir Yalan İle Bitti :(
Ve Bu Yüzden Sunucu Eskisi Kadar Kaliteli değil.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzda 2 yılda 20 adet ediit item satın aldım ve hepsini Dolandırıcılar Sağolsun Çaldılar Ve Samet: Wolfchanze ye Başvurdum Ve Hep Bir Yalan Hep Bir Yalan İle Bitti :(
Ve Bu Yüzden Sunucu Eskisi Kadar Kaliteli değil.
Sunucumuzda güvenli ticaret sistemi var. Güvenli ticaret sistemi ile takaslarınızı dolandırılmadan yapabilirsiniz. Eğer bunun dışında ticaret yapıyorsanız ticaretinizi videoya alıp bize gönderirseniz ilgileniriz. (
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
)

TunaYCL

Play.oyunesiri.com
En iyi cevaplar
0
Sunucumuzda güvenli ticaret sistemi var. Güvenli ticaret sistemi ile takaslarınızı dolandırılmadan yapabilirsiniz. Eğer bunun dışında ticaret yapıyorsanız ticaretinizi videoya alıp bize gönderirseniz ilgileniriz. (
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
)
demek istediğim tpa attırıyorlar kabul etmiyorlar /warp viphammadde gel diyorlar envanter p9 kılıç set v8 kazma falan dolu gel diyor trade koyuyom kazma ve ormana çekiyor kesiyor :( 150tl gitti bu yüzden 2 yılda

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
demek istediğim tpa attırıyorlar kabul etmiyorlar /warp viphammadde gel diyorlar envanter p9 kılıç set v8 kazma falan dolu gel diyor trade koyuyom kazma ve ormana çekiyor kesiyor :( 150tl gitti bu yüzden 2 yılda
Kişilerin dolandırıcığı olduğu sizcede belli olmuyor mu? Güvenli ticaret sistemi duruken diğer yöntemlerle ticaret yapmak isteyenlerle ticaret yapmayın. Olurda yaparsanız dolandırıldığınızı ispatlamak için videolu kanıtınız bulunması gerekmekte.