Play.VortexNW.Net | 1.8.X - 1.9.X | Factions | SkyBlock | KitPvP | SpeedBuilders | +50 |

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2

Ali_TR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spawn alıntı, Lapis alıntı, arena 4 biom 2013'den kalmış. Konu düzeni kötü. Plugin paketi alıntı. Geliştirilmesini umuyorum kendilerine ait çok bir şey yok hosting parası dışında herhalde. 2/10

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
Spawn alıntı, Lapis alıntı, arena 4 biom 2013'den kalmış. Konu düzeni kötü. Plugin paketi alıntı. Geliştirilmesini umuyorum kendilerine ait çok bir şey yok hosting parası dışında herhalde. 2/10
Öncelikle Merhaba Spawn Lapis Alıntı Diğil O Maplar MythCrawler Ve Builderine Ait Bunu Defalarca Diyorum Onlara Ait Onlarda Dostumuzdur Paket Alıntı Olabilir Merak Etmeyin Kendimize Ait Şeyler Var :) Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim, İyi Forumlar

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı geliştirilmeli,
Eklentilerden bahsedilmemiş,
Yapılar Alıntı,
Lapis ve arena bize ait demişsiniz "https://forum.gamer.com.tr/forum/factions-sunucular.96/" Şu linkte ki diğer sunuculara göz atarsanız 2-3 defa daha görürsünüz tıpa tıp aynılarını...
Lapiste uçmak saçma oyuncular uçarak lapis mi kazacak ?
Konu : 3/10
Eklenti : 0/10
Yapı : 0/10
Ortalama : 1/10

Ali_TR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba Spawn Lapis Alıntı Diğil O Maplar MythCrawler Ve Builderine Ait Bunu Defalarca Diyorum Onlara Ait Onlarda Dostumuzdur Paket Alıntı Olabilir Merak Etmeyin Kendimize Ait Şeyler Var :) Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim, İyi Forumlar
Eğer gerçekten sizinse özelden IP atabilirim istiyorsanız. Aynı harita başka bir sunucuda kullanılıyor. Sadece bir sunucuda değil birçok sunucu da gördüm.

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
Konu tasarımı geliştirilmeli,
Eklentilerden bahsedilmemiş,
Yapılar Alıntı,
Lapis ve arena bize ait demişsiniz "https://forum.gamer.com.tr/forum/factions-sunucular.96/" Şu linkte ki diğer sunuculara göz atarsanız 2-3 defa daha görürsünüz tıpa tıp aynılarını...
Lapiste uçmak saçma oyuncular uçarak lapis mi kazacak ?
Konu : 3/10
Eklenti : 0/10
Yapı : 0/10
Ortalama : 1/10
inanmak zorunda değilsiniz bunu size kanıtlayamayız teşekkürler ayrıca lapisde filan uçma yok sadece arsalarda uçma var.

Sadece başka sunucuda olsa iyi, server alıp yönetimi arkadaşa vermiştim. Girdiğimde bu spawn vardı...
inanmak zorunda değilsiniz bunu size kanıtlayamayız teşekkürler

Eğer gerçekten sizinse özelden IP atabilirim istiyorsanız. Aynı harita başka bir sunucuda kullanılıyor. Sadece bir sunucuda değil birçok sunucu da gördüm.
Görebilirsiniz bunu size ıspatlamak zorunda diğiliz.

Ali_TR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
inanmak zorunda değilsiniz bunu size kanıtlayamayız teşekkürler ayrıca lapisde filan uçma yok sadece arsalarda uçma var.

inanmak zorunda değilsiniz bunu size kanıtlayamayız teşekkürler

Görebilirsiniz bunu size ıspatlamak zorunda diğiliz.
İspatlayamıyorsan biz yaptık demeyeceksin. Alıntı işte her şey ortada kanıtın varsa kendi yaptığına dair koyarsın. İspatlamak zorunda "DİĞİLMİŞ"...

Ali_TR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kanıtı göstermemizi istiyorsanız Skype adresi: crawlergame29
Atabileceğin her ne varsa buradan da atabilirsin. Neden skype'ını ekleyeyim ? Kanıt dediğin en fazla video olur değil mi ? Onu buradan da paylaşabilirsin. Hem herkes görsün zaten kendiniz yapmışsınız, sizden başka o haritayı kullanan 5 6 sunucu sizden çalmış ya...

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
Atabileceğin her ne varsa buradan da atabilirsin. Neden skype'ını ekleyeyim ? Kanıt dediğin en fazla video olur değil mi ? Onu buradan da paylaşabilirsin. Hem herkes görsün zaten kendiniz yapmışsınız, sizden başka o haritayı kullanan 5 6 sunucu sizden çalmış ya...
Mapların Sahibi Olan MythCrawler'in Skypesi, Skypeyi Eklerseniz Kanıtlicaktır.

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
İnanmak gibi bir olay yok. Oradaki lapis ve spawn internet üzerinde olan server paketlerinde var...
Kanıtla dersen özel olarak link veremem ama kaliteli araştırmanın sonucunda herkes bulur.
Sen nereden biliyorsun bulamadın zaten der isen. Arkadaşım servere map yüklemişti, hem lapis hem de spawn tamamen aynıydı.
Skype adresinizi verirseniz size kanıtliyabilirim.

İnanmak gibi bir olay yok. Oradaki lapis ve spawn internet üzerinde olan server paketlerinde var...
Kanıtla dersen özel olarak link veremem ama kaliteli araştırmanın sonucunda herkes bulur.
Sen nereden biliyorsun bulamadın zaten der isen. Arkadaşım servere map yüklemişti, hem lapis hem de spawn tamamen aynıydı.
Skype adresinizi verirseniz size kanıtliyabilirim.