JitterClickYT
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 2
Dikkat Ederseniz Video'da 2:25 Saniyede Verdiğim Skype Adresi Var, Yani Maplar MythCrawlere Ait İsterseniz Onu Ekleyin SorunKardesim Seni Kandırmıslar Ozaman Gecmis Olsun
Güncel
Dikkat Ederseniz Video'da 2:25 Saniyede Verdiğim Skype Adresi Var, Yani Maplar MythCrawlere Ait İsterseniz Onu Ekleyin SorunKardesim Seni Kandırmıslar Ozaman Gecmis Olsun
Ona Ait Neden Adi Give Craft Degil Ozaman ?Dikkat Ederseniz Video'da 2:25 Saniyede Verdiğim Skype Adresi Var, Yani Maplar MythCrawlere Ait İsterseniz Onu Ekleyin Sorun
Güncel
Farkındaysanız Give Craft'ı Shafuq Ve MythCrawler Açtı Maplar MythCrawler Ve Builderine Ait Paket Shafuq Ait, Anlamadım Neyin Adı GiveCraft Diğil ?Ona Ait Neden Adi Give Craft Degil Ozaman ?
Neden ki ?servere tek 1tane faction açsanız iyi olur
Çok Uzadı Konu Hakkını Helal Et Basarılar...Farkındaysanız Give Craft'ı Shafuq Ve MythCrawler Açtı Maplar MythCrawler Ve Builderine Ait Paket Shafuq Ait, Anlamadım Neyin Adı GiveCraft Diğil ?
Helal Olsun Teşekkür Ederim, İyi Forumlar.Çok Uzadı Konu Hakkını Helal Et Basarılar...
Sanmıyorum bir tane yetkiliniz geceleri orman yanındaki claim var diye klanları kapatıyo ve viplere veriyor belkide ilk önce oyuncuya biraz saygı göstermeliydiniz başınızı ağrıttım kusura bakmayın iyi günler[/QUOTE]İsteğe Göre Klan Kapatmıyoruz Bir İki Tane Açıkdan Çoğu Oyuncu Faydalandığı İçin Sunucuyu Geri Yükleme Yaptık 1 Gün Geriye Alındı, Ondan Dolayı Klananız Kapanmış Olabilir Ne Kadar Koruma Eklesekde Yasak Dediksede Anlamıyorlar.
Güncel
Değerli Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim, İyi Forumlar.Başarılı sunucu..
Maplar MythCrawlere Ait, Oda Zaten Yetkilimiz Olduğu İçin hiçbir Sıkıntı Yoktur, İyi Forumlar.Bazı warpları çoğu sunucuda görmüşdüm Spawn ve Lapis gibi warpları?