GameKingTr59
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Faction sunucumuzda ki buglar düzeltilmeye başlandı.
PvP sunucumuzda ki sorunlar düzeltildi.
PvP sunucumuzda ki sorunlar düzeltildi.
PvP sunucusunda turnuva ne zaman olucak,oldu mu?Bu gün okul öncesi moral niteliğinde;
1- PVP Sunucumuzda turnuva
2- Faction Sunucumuzda Event
3- Survival Games sunucumuzda toplu SG
etkinliği yapacağız. Hepinizi bekleriz!
Biz de kapatmamak istiyoruz ama elimizden bir şey gelmiyor. Ben dahil tüm yetkililerimizin hesapları bloke edilmiş durumda. Bu işi yapanlar o kadar profesyonel ve rahat yapmış ki akıl sır ermiyor. Yardım ve çabalarınız için minnettarız umarız en kısa zamanda sunucumuz tekrar aktif hale gelecektir.Sunucuya bugün saldırı oldu.İtalyanlar sunucuya bir şeyler yaptı.Oynarken broadcast olarak sunucu ip'si gelmeye başladı.3-4 Kişi gittik bunların hesabını sorduk.
Ts'lerine gittik bi güzelce* konuştuk.Türklüğümüze laf ettiler türkiyeye laf ettiler THT'ye bildirirseniz bunun icabına bakacaktır.Video aldım ama kaydedilmemiş.Nedense ne yapılacaksa yapmaya hazırımdır hazırızdır gerçekten kaliteli bir sunucu kapanmasına izin vermeyiz
XFALL ARMY
Bu kişiler 12-13 yaşında ban yiyince sunucuyu çökertmeye çalışan insanlar değil. 20-25 yaşlarında yaşını başını almış ve işini bilir insanlar. Çok değişik hack sistemleri ile sunucuda op olmayı başarmışlar. Yapabileceğimiz pek bir şey yok. THT'nin de bizi kaide alacağını sanmıyoruz. DDOS makinası kiralayacağız bakalım neler olacak. Beklemede kalın!Sunucuya bugün saldırı oldu.İtalyanlar sunucuya bir şeyler yaptı.Oynarken broadcast olarak sunucu ip'si gelmeye başladı.3-4 Kişi gittik bunların hesabını sorduk.
Ts'lerine gittik bi güzelce* konuştuk.Türklüğümüze laf ettiler türkiyeye laf ettiler THT'ye bildirirseniz bunun icabına bakacaktır.Video aldım ama kaydedilmemiş.Nedense ne yapılacaksa yapmaya hazırımdır hazırızdır gerçekten kaliteli bir sunucu kapanmasına izin vermeyiz
XFALL ARMY
Türk'e yapılan saldırı ne türde olursa olsun,her türlü bilgisi olan herkes yardım edicektir.Bu iş kaideye alıp almamakla alakalı değil.Şimdi sunucularamıza saldıranlar gelecekte daha büyük şeyler yapabilir.Bu kişiler 12-13 yaşında ban yiyince sunucuyu çökertmeye çalışan insanlar değil. 20-25 yaşlarında yaşını başını almış ve işini bilir insanlar. Çok değişik hack sistemleri ile sunucuda op olmayı başarmışlar. Yapabileceğimiz pek bir şey yok. THT'nin de bizi kaide alacağını sanmıyoruz. DDOS makinası kiralayacağız bakalım neler olacak. Beklemede kalın!
Her zaman her türlü desteğim arkanızdadır.Her ne kadar pek bir şey yapamayacak olsamda destekliyorum sizi.Öncelikle merhaba,
Sunucumuz'un ilerleme katetmesi, son zamanlarda online rekorları kırması, diğer kıskanç yerli & yabancı
sunucuları etkilediğini, ve saldırıldığını düşünüyorum şahsen.
Bir ihtimal daha var ki, afedersiniz kendini bir b*k sanan, yaptığı haltı bir eğlence/zevk olarak gören,
emek, çaba nedir bilmeyen, bir kaç hasiyetsiz'de yapmış olabilir.
Bu gibi durumlar'da hiç pes etmedik, etmeyeceğiz. xFall hepsinin hakkından gelecek kitleye sahiptir.
Olay için kurucularımız gereğini yapıp, olayı tamamen açığa kavuşturacaktır.
Hepinize iyi günler, xFall'a destek çıkın, destek çıkın ki; ayakta kalabilelim.