- En iyi cevaplar
- 0
Var ben bunun çözümünü biliyorum vaktim olunca rehber hazirlayacagimciddiyim format atmaktan başka çözüm yolu varmı![]()
Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir.
Var ben bunun çözümünü biliyorum vaktim olunca rehber hazirlayacagimciddiyim format atmaktan başka çözüm yolu varmı![]()
var tabi de onu bulmaya çalışıyoruzciddiyim format atmaktan başka çözüm yolu varmı![]()
Ben biliyreem rehber yipiceeem.var tabi de onu bulmaya çalışıyoruz![]()
Skype ve TeamViewer var mı?Yanlız dün açtım bu sefer hata verdi. Bugün o hatayla ilgili video çektim.Her şey bu videoda var.
Skype'da eklisin zaten. TeamViewer'ı şimdi indiriyorum. Kursa gittiğin için erken saatlerde cevap veremiyorum kusura bakmayın. Bu arada ikinize de teşekkürler.Skype ve TeamViewer var mı?
Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
Hehe o zaman skype de hangisinin sen yahu tanıt kendini bana Skype'deSkype'da eklisin zaten. TeamViewer'ı şimdi indiriyorum. Kursa gittiğin için erken saatlerde cevap veremiyorum kusura bakmayın. Bu arada ikinize de teşekkürler.
Tamam, yalnız benim mikrofon tamirde, sen konuşursun ben yazarım, anca öyle olur.Hehe o zaman skype de hangisinin sen yahu tanıt kendini bana Skype'de
Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
Sorun değilTamam, yalnız benim mikrofon tamirde, sen konuşursun ben yazarım, anca öyle olur.
Sorun nedir etiketle.Neyse, hepinize desteğiniz için Allah razı olsun. Bugün format attım, yeni açtığım konudaki sorun dışında hiçbir şeyciği yok MaşallahBu sorunu yaşayan arkadaşlara en kolay çözümü söylüyorum; Benim gibi mallık yapıp 1,5 ay beklemeyin. 1 saat bile sürmez, format atın. Hem pc hızlanır hem de Minecraft açılır
![]()