PlotMe Sorunu

şapşik35

Marangoz
En iyi cevaplar
0
/mv create PlotWorld normal -g PlotMe yapıyorum, sonundaki -g yi -t yapıp da deniyorum... Bir türlü yaratmıyor dünyayı.
PlotMe'yi indirdiğimde ZIP halinde yüklendi ve içerisinde 3 tane plugin vardı, üçünü de sunucuya kurdum.

EdwardWiles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Muhtemelen paket indirdiğin için olmadı. Birinin sürümü uyumsuz olsa diğerleri de çalışmıyor. Bence hepsini sil, tek tek güncel sürümlerini indir. Bu arada Multiverse yüklü değil mi?

şapşik35

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Muhtemelen paket indirdiğin için olmadı. Birinin sürümü uyumsuz olsa diğerleri de çalışmıyor. Bence hepsini sil, tek tek güncel sürümlerini indir. Bu arada Multiverse yüklü değil mi?
Paket bana ait. Multiverse yüklü. 1.7.10-1.8 spigot yüklüyken PlotMe ayarlarında sıkıntı olmuyordu. 1.8 e geçtim, plotmeyi de guncelledim. Bundan sonra artık generate etmiyor dünyayı.

EdwardWiles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Maalesef hata vermiyor. Sanırım generate kodu değişmiş. Eski sürümü kurunca da plot dünyasında ormanlar oluşuyor :/
Panelde de hata göremiyor musun? Şu konu çok sağlam olmuş. Eğer hata bulursan bak derim. Sunucuya gelemediğim için buradan bir çözüm üretmek gerçekten zor. Hata da yok diyorsun.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

şapşik35

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Panelde de hata göremiyor musun? Şu konu çok sağlam olmuş. Eğer hata bulursan bak derim. Sunucuya gelemediğim için buradan bir çözüm üretmek gerçekten zor. Hata da yok diyorsun.
Yardımlarınız için teşekkür ederim. 1.7 sürümünden sonra bayağı bir değişiklik olmuş. En büyük düşman cahilliktir gerçekten. :)

Bu adresten en son kurulum şeklinde bakabilirsiniz, iyi forumlar. :cay: