Henüz sunucu açılmadı, local de çalışıyorum.İP adresi verirsen yardımcı olmaya çalışırım.
Paket bana ait. Multiverse yüklü. 1.7.10-1.8 spigot yüklüyken PlotMe ayarlarında sıkıntı olmuyordu. 1.8 e geçtim, plotmeyi de guncelledim. Bundan sonra artık generate etmiyor dünyayı.Muhtemelen paket indirdiğin için olmadı. Birinin sürümü uyumsuz olsa diğerleri de çalışmıyor. Bence hepsini sil, tek tek güncel sürümlerini indir. Bu arada Multiverse yüklü değil mi?
Hiç hata vermiyor mu? Veriyorsa hatayı yazarsan daha fazla yardımcı olabilirim.Paket bana ait. Multiverse yüklü. 1.7.10-1.8 spigot yüklüyken PlotMe ayarlarında sıkıntı olmuyordu. 1.8 e geçtim, plotmeyi de guncelledim. Bundan sonra artık generate etmiyor dünyayı.
Maalesef hata vermiyor. Sanırım generate kodu değişmiş. Eski sürümü kurunca da plot dünyasında ormanlar oluşuyor :/Hiç hata vermiyor mu? Veriyorsa hatayı yazarsan daha fazla yardımcı olabilirim.
Panelde de hata göremiyor musun? Şu konu çok sağlam olmuş. Eğer hata bulursan bak derim. Sunucuya gelemediğim için buradan bir çözüm üretmek gerçekten zor. Hata da yok diyorsun.Maalesef hata vermiyor. Sanırım generate kodu değişmiş. Eski sürümü kurunca da plot dünyasında ormanlar oluşuyor :/
Yardımlarınız için teşekkür ederim. 1.7 sürümünden sonra bayağı bir değişiklik olmuş. En büyük düşman cahilliktir gerçekten.Panelde de hata göremiyor musun? Şu konu çok sağlam olmuş. Eğer hata bulursan bak derim. Sunucuya gelemediğim için buradan bir çözüm üretmek gerçekten zor. Hata da yok diyorsun.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.