Plugin kodlamasını bilen varsa ücretli plugin kodlattırıcam.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
diyelim sen a adamsın ben b adamım. Senin chestini açıyorum ve senden gizlice elmas kılıç itemi alıyorum. Bu log olarak kayıt edilsin istiyorum saat ve dakikasına zamanına kadar.

CoreProtect chest loglarını tutuyor. Admin olarak tamamen inceleyebilirsin logları, incelemek de gayet basit. Log tutma ayarlarını değiştirip kısıtlaya da bilirsin.

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
diyelim sen a adamsın ben b adamım. Senin chestini açıyorum ve senden gizlice elmas kılıç itemi alıyorum. Bu log olarak kayıt edilsin istiyorum saat ve dakikasına zamanına kadar.

CoreProtect chest loglarını tutuyor. Admin olarak tamamen inceleyebilirsin logları, incelemek de gayet basit. Log tutma ayarlarını değiştirip kısıtlaya da bilirsin.

Tamam ben biraz üstünde duruyum.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
@IRFN, Ben de ona daha kolay anlayabileceği şekilde log tutan bir plugini az önce yazdım ve ücretsiz olarak verdim. CoreProtect kadar iyi midir bilemem ama ingilizce içerikler içermediği için daha kolay gibi benim yazdığım plugin. Ama CoreProtect daha kaliteli o ayrı mesele. Benimki sadece chest odaklı o herşeyi logluyor. Doğrusu ben olsam ikisini de kullanırdım... İki plugini kullanması sıkıntı oluşturmaz sanırım değil mi? Kısaca benim pluginim CoreProtect'in Lite ve Basitleştirilmiş hali gibi...[DOUBLEPOST=1424337600,1424337354][/DOUBLEPOST]İsteyenler için benim pluginimin linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ve pluginin virustotal'i:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme: