Aynı Ben !Mimarlık yolunda ve Plugin yolunda kimse bana hiçbir şey öğretmedi, hep, hep yanlızdım bu yolda, her şeyi tek başıma öğrendim ve şimdi harikayım.
Sizden farklı olarak yardım istesemde yardım alamadım
Aynı Ben !Mimarlık yolunda ve Plugin yolunda kimse bana hiçbir şey öğretmedi, hep, hep yanlızdım bu yolda, her şeyi tek başıma öğrendim ve şimdi harikayım.
Aynı Ben !Sizden farklı olarak yardım istesemde yardım alamadımama şimdi java öğrendim ve plugin yapıyorum
![]()
Ben o pluginide onun gibi onlarca plugini kullandım kardeşim.Fazladan Olması Daha İyi Her Eklentinin Plugin.yml'sinden Değişmeyebilir.
SimpleAliases'in Özelliklerini Okuyup Bu Yaptıgın İşlemle Karsılastırırsan Anlayabilirsin.
Kardeşim ben sana ne anlatıyorumFazladan Plugin bir şey Değiştirmez Sadece Sunucunun Kalitesini Arttırır Ve Plugin.yml'den Geçirilmesi Mecburi Değildir Yazı Yazmadan Sende 2 Kere Düşün Ben Simdi Sana Plugin.yml'si Olmayan Kendi Kodladıgımız Plugini Atarım Susarsın.
SimpleAlliases Plugini 2 Komutuda Kullanmamızı Sağlıyor Plugin.yml'de Sağlıyor Diyceksin Fakat SimpleAlliases Mesela /give Yazdıgımıda /yolla Yazmalısınız Gibi Uyarılar Verebiliyor Yetki Eklememizi Sağlıyor.
Bilmiyorsun, anlatıyorum, anlamak istemiyorsun1. Senin Kardeşin Falan Değilim Düzgün Konus.
2.2 Komuta Falan Takmadım Senin Türkçelestirdigin Yöntem Plugin.yml'den Adam Türkçelestirdigini nereden Bilicek /give Yazar Çalısmaz Komut Doğrusunu Bilemez!
3. Forumda Mevcut Niye Paylastın?
4. Evet Türkçelestirilmis Plugin Sun Yanına SimpleAlias Koy.
Kapalı Kodlu Plugin.yml'den Değiştiremeyeceğin Pluginmi Atayım İlla Cahil Java Bilmeden Konusma Herseyini plugin.yml'den Düzenleyemezsin.
1. Senin Kardeşin Falan Değilim Düzgün Konus.
2.2 Komuta Falan Takmadım Senin Türkçelestirdigin Yöntem Plugin.yml'den Adam Türkçelestirdigini nereden Bilicek /give Yazar Çalısmaz Komut Doğrusunu Bilemez!
3. Forumda Mevcut Niye Paylastın?
4. Evet Türkçelestirilmis Plugin Sun Yanına SimpleAlias Koy.
Kapalı Kodlu Plugin.yml'den Değiştiremeyeceğin Pluginmi Atayım İlla Cahil Java Bilmeden Konusma Herseyini plugin.yml'den Düzenleyemezsin.
Plugin yazan adam nasıl "/give" yazınca doğrulama mesajını ayarlayabildiğini bilemez1. Kardeşim Kelimesini Kullanmasını İstemiyorum? Benden 6 Yaş Küçük Çocuk Ne Haddine?
2. /give Yazarsa Doğrusu Çıkmaz.
3.SimpleAlias Lag Yapmaz Benim Sunucumda Kullanmadıgım Halde Duruyor.
Ve Farkındaysanız Ben Sadece İlk Yorumumda SimpleAlias Kullanılabilir Dedim Bu Boyuta Sizler Getirdiniz Bilmeyenler İçin Yazdıgım Bir Yorumdu.
commands:
basic:
description: This is a demo command.
usage: /<command> [player]
permission: <plugin name>.basic
permission-message: You don't have <permission>