Plugin Özellikleri ve İşlevleri

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bir Plugin paketi yükledim. "Kasmasın diye bazılarını çıkartayım." diyorum ama neyin ne işe yaradığını bilmediğim için çıkartamıyorum. Bildiğiniz Pluginlerin özelliklerini ve işlevlerini yazarsanız sevinirim. Eğer çok fazla Plugin özelliği ve işlevi yazılırsa konu sabitlenebilir. Bu da benden sonraki arkadaşlara da yardımcı olur.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Madem Bilmiyorsun Neden Yüklüyorsun?Belki Yapımcısı İçine Sunucunu ele geçirebilecek bir plugin yükledi?

Sonra Orada burada Çıkıp "Süper Emek Faction Full Kaliteli Oyuncu Güvenliği Lapisli" Falan diye çıkıyorsunuz :/

-Sonra Türkiye Niye Gelişmiyor

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paketin içeriğini biliyorum. Arkadaşlarla birkaç kişi beraber oynayacağız. Onun için "Üstün Güvenlikli Lapis Serveri" falan boşver. Zaten bazı ana pluginleri netten baktım ama az bilinen Pluginler hakkında hiçbir fikrim yok. Onun için yardım istedim. Bu arada Amerika'dan falan gelsem. Analrdım Pluginlerin hepsinden çünkü çoğu (neredeyse hepsi) İngilizce.

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her İsteyen İngilizce Öğrenip Profesyönel Şekilde Bilseydi Emin Ol ki Şuanda büyük ihtimal ile ingilizce konuşur olurduk.
Ben kendi dilimden vazgeçmem.

Çevirmenin olayım, gidelim birlikte buralardan.. Amerika'da küçük bir kasabaya yerleşelim.
Olur. Hadi üçümüz gidek.

Fazla plugin varmıs, hepsini anlatırım anlatmasınada çok uzun olur, üstte arkadaslarla oynucaz demistiniz, sanırım whitelistte takılıcaksınız, ona göre eğlenceli yada survival için pluginler önerebilirim.
Yok, ben bu paketi istiyorum. Zaten genelde modlarla oynardık ama bunların modu yok. Açıklaması uzun sürerse Skype adresimi veriyim. Mikrofonun varsa analtabilirsin. Ne dersin?

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Ben kendi dilimden vazgeçmem.

Olur. Hadi üçümüz gidek.

Yok, ben bu paketi istiyorum. Zaten genelde modlarla oynardık ama bunların modu yok. Açıklaması uzun sürerse Skype adresimi veriyim. Mikrofonun varsa analtabilirsin. Ne dersin?
Zaten Sen Değil.Türkiye Cumhuriyeti Devleti Olarak İngilizce'ye Geçiş Yaparlardı.

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlız şu an da gerçekten çok ağır laflar ettiğinin farkında mısın? Biz Osmanlı çocuğuyuz. Biz İngilizceyi değil, onlar Osmanlıcayı öğrenecekler. (Veya Türkçeyi)
İlk tercihini Osmanlıca (Böyle bir dil yok) değilde Türkçe yapsaydın daha iyi olurdu.

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AutoSaveWorld - Dünyalarınızı otomatik kayıt eder.
BackFromTheDead - Öldüğünüz noktaya geri gitme.
ClearLag - Dünyadaki yere atılan items, boat, minecart vb siler, böylelikle lagg azaltır.
ColorYourSigns - Tabela renk desteği ekler.
DayZ - Bunu tam bilmiyorum sanırsam minigames gibi bir şey.
DisguiseCraft - Mobs dönüşme eklentisi.
EpicBossRecoded - Boss oluşturma eklentisi.
Essentials.* - Sunucunuzun temelini oluşturur, bir sürü komut ekler.
FakeOps - Büyük bir ihtimal ile troll eklenti :D
HealthBar - Tag da mobs canlarını gösterir.
iConomy - Ekonomi çekirdeği.
MantoMobControl - Mobs kontrol eklentisi, işlevini tam bilmiyorum.
MobBountyReloaded - Oyuncular mobs öldürdüğünde oyunculara belirli bir miktar para verir.
NoCheatPlus - Hile koruma eklentisi.
NoPl - Oyuncuların eklentileri görmesini engeller.
OpenInv - Oyuncuların envanterini görmeni sağlar.
PermissionsEx - Grup oluşturma, Yetki yönetim eklentisi.
ProtocolLib - Bazı eklentilerin çalışması için bu eklenti gereklidir, içinde birçok paket barındırır (Eklenti yapımı için).
ReportRTS - Oyuncuları bir nedenden dolayı yetkililere rapor etme eklentisi.
TimeLock - Dünyadaki zamanı durdurur böylelikle ya hiç akşam olmaz ya da hiç gündüz olmaz :)
WorldEdit - Build yapımında önemli rol oynayan eklenti :)