Plugin Özellikleri ve İşlevleri

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
OpenInv kullanmana gerek yokki :\ sanırım essentials /invsee komutunu destekliyordu /invsee <oyuncu ismi> yazarak oyuncunun envanterine bakabilirsin

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben genelde 1.7.2 kullanıyorum ama Plugin paketim 1.5.2 için uyarlanmış.

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
NoPl eklentisinide kaldır nocheatplus eklentisi ile komut engelliyebilirsin.
Configde şu bölüm vardır
commands:
consoleonly:
active: true
commands:
- pl
oraya pl, ?, bukkit:? gibi komutlar eklersen komut engellenmis olur[DOUBLEPOST=1426271344,1426271156][/DOUBLEPOST]Vault eklentisini yüklemeni tavsiye ederim bazı pluginleri calıştırmayı sağlar
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1426271526][/DOUBLEPOST]Ayrıca protocollib in yeni versiyonunu yüklemen lazım sanırım kullandığın eski versiyon verdiğim versiyon 1.5.2 için yapılmıs bir versiyon ve bugları fixlenmiş eğer çalışmassa eski versiyonunu yükle

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
NoPl eklentisinide kaldır nocheatplus eklentisi ile komut engelliyebilirsin.
Configde şu bölüm vardır
commands:
consoleonly:
active: true
commands:
- pl
oraya pl, ?, bukkit:? gibi komutlar eklersen komut engellenmis olur[DOUBLEPOST=1426271344,1426271156][/DOUBLEPOST]Vault eklentisini yüklemeni tavsiye ederim bazı pluginleri calıştırmayı sağlar
[DOUBLEPOST=1426271526][/DOUBLEPOST]Ayrıca protocollib in yeni versiyonunu yüklemen lazım sanırım kullandığın eski versiyon verdiğim versiyon 1.5.2 için yapılmıs bir versiyon ve bugları fixlenmiş eğer çalışmassa eski versiyonunu yükle
Dediklerinden hiçbir şey anlamadım desem.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
ColorYourSigns gereksiz Essentials'da var.ReportRTS gereksiz o da /helpop olarak essentialsda var.BackFromTheDead'de gereksiz o da var essentialsda :)

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır tabikide ama belkide Amerika'dan Türkiyeye göç etti ailesinden dolayı?
Senin kadar boş ve gereksiz konuşan ,her konuda saçma sapan kavgalar çıkaranı görmedim .Ya bilmiyorsan çocuğun konusunu terketmen yeterli.Kimse senden burda zorla mesaj atmanı beklemiyor ,kendini rezil etmekten başka bir şey yapmıyorsun.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Sen Tarih dersi almamışsın veya almışsın ama dinlememişsin. İlk olarak İngilizce ana dil değil, herkesin kullandığı bir dil olmasının tek sebebi var Sömürge! Sömürge'den dolayı en güçlü tarafın dili tüm gerekli ülkelerde ders olarak bile işliyor. Örneğin Türkiye. Biz Osmanlı zamanında Dünya'ya hükmederken, millet farklı bir dil konuşuyor felan mı sandın? O zamanda da işte herkes senin gibi diyordu. Zaman değişiyor, 2023'te savaş çıkarsa işte o zaman örneğin Afrika kazansa Sömürge ile artık global dil Afrika dili olur. Bu arada ben sen bilmiyor değil. Herhangi bir savaş olunca Türkiye kazanacağı için Osmanlıca dili İmam Hatiplere geliyor. Neden Sömürge :) Bunu böyle bastırdılar ama Meslek'e de gelecek, Fen'e de gelecek, Anadolu'ya da gelecek. Kazanma ihtimaline karşın çaktırmadan bunları sürüklüyorlar.

Ben GameWorrior "İşte sonra neden Türkiye gelişmiyor?" diyince dedim. Bu lafını ona söylemen gerek bana değil.
Osmanlıca öğretmek yerine Türkçe öğretsek daha iyi olmaz mı? Ya da latin alfabesi yerine Göktürk alfabesi arapça yerine Öz Türk alfabesi? Hayal gücün benden genişmiş

Konuyu saptırmayın

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Sen Tarih dersi almamışsın veya almışsın ama dinlememişsin. İlk olarak İngilizce ana dil değil, herkesin kullandığı bir dil olmasının tek sebebi var Sömürge! Sömürge'den dolayı en güçlü tarafın dili tüm gerekli ülkelerde ders olarak bile işliyor. Örneğin Türkiye. Biz Osmanlı zamanında Dünya'ya hükmederken, millet farklı bir dil konuşuyor felan mı sandın? O zamanda da işte herkes senin gibi diyordu. Zaman değişiyor, 2023'te savaş çıkarsa işte o zaman örneğin Afrika kazansa Sömürge ile artık global dil Afrika dili olur. Bu arada ben sen bilmiyor değil. Herhangi bir savaş olunca Türkiye kazanacağı için Osmanlıca dili İmam Hatiplere geliyor. Neden Sömürge :) Bunu böyle bastırdılar ama Meslek'e de gelecek, Fen'e de gelecek, Anadolu'ya da gelecek. Kazanma ihtimaline karşın çaktırmadan bunları sürüklüyorlar.

Ben GameWorrior "İşte sonra neden Türkiye gelişmiyor?" diyince dedim. Bu lafını ona söylemen gerek bana değil.

Boş Konuşmana gerek yok :/

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyide konu bitti zaten, konu çözüldü. Mesajları niye okmadan yazdın ki. Arkadaş özellikleri ve işlevlerini istiyordu. 3-4 Arkadaş cevapladı.
"Bildiğiniz Pluginlerin özelliklerini ve işlevlerini yazarsanız sevinirim. Eğer çok fazla Plugin özelliği ve işlevi yazılırsa konu sabitlenebilir. Bu da benden sonraki arkadaşlara da yardımcı olur." Demiş farkındaysan ? kimin okumadan yazdığı belli. yeter daha fazla yazma bıktım ya senin saçma sapan cevaplarından konuyu gören yetkili arkadaşlar gereksiz mesajları silsin bu konuda, bu tartıştığınız konuda burda kapansın.