[PLUGIN YARDIM] "<>" kaldırma

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
mesaj attığım zaman ismimin sağında ve solunda <> yazıyor nasıl kalkçak bu
essentials falan dedi bazıları

ismim şöyle gözüküyor

<Hqes>

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
"Essentials Chat" yada başka herhangi bir chat plugini kurarsan, chat formatını değiştirebilirsin. Essentials Chat'i kurduktan sonra config dosyasında 'chat format' şeklinde ufak bi arama yaparsan bulabilirsin ilgili kısmı.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarından açtınsa ve essentials yoksa bunu kullanabilirsin. Ben bunu kullanıyorum şahsen :
Kod:
on chat:
    cancel event
    send "&c%player% &e>> &a%message%" to players
Ayrıyeten multiverse de fln ayarı vardı sanki @Personinblack

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarından açtınsa ve essentials yoksa bunu kullanabilirsin. Ben bunu kullanıyorum şahsen :
Kod:
on chat:
    cancel event
    send "&c%player% &e>> &a%message%" to players
Ayrıyeten multiverse de fln ayarı vardı sanki @Personinblack
Chat plugini kullanırsan eğer, Multiverse'ın chat düzenlemeleri geçersiz kalır. (Konsolda gözükebilir fakat oyun içerisinde gözükmez) Chat formatı için Skript kullanmak da ayrı bir saçma geldi. Sırf kullanabiliyorsunuz diye Skript kullanmaktan vazgeçseniz çok daha iyi olacak. DeluxeChat, ChatControl gibi gelişmiş pluginler varken hoş olmuyor.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Chat plugini kullanırsan eğer, Multiverse'ın chat düzenlemeleri geçersiz kalır. (Konsolda gözükebilir fakat oyun içerisinde gözükmez) Chat formatı için Skript kullanmak da ayrı bir saçma geldi. Sırf kullanabiliyorsunuz diye Skript kullanmaktan vazgeçseniz çok daha iyi olacak. DeluxeChat, ChatControl gibi gelişmiş pluginler varken hoş olmuyor.
Yok öyle değil. Bilgisayardan açıp öylesine takılıyorum. Zaten skript kullacanakken onu eklerim. Bir daha onun için plugin indirmeye gerek yok yani :)

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir plugini, onun yapabildiğinin çeyreğini bile yapamayan bir Skript'e tercih ediyorsan bir psikiyatriste görünmelisin bence :)
Pluginlerin skriptlere göre daha iyi olduğunu biliyorum. Skript işimi kolaylaştırıyor onun için kullanıyorum. Zaten kendi halimde takılıyorum dediğim gibi ._.