MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda çok fazla skript ile uğraştığımı görmüşsünüzdür. Çünkü forumda başka bir işim yoktu. Artık skript sıkmaya başlıyor gibi hissettim. Ayrıca yazması çokta kolaydı. Artık biraz meşgul olmak için bir şeyler gerekiyordu. Ve bu karara vardım. Evet. Artık plugin yazmaya başlıyorum :) Umarım şu andan itibaren çok daha yardımcı olacağım size. Bunu sizlere borçluyum. Bu konu 2 şey için açıldı. Birincisi size teşekkür etmek :) İkincisi ise plugin yazmaya başlamamla ilgili fikirlerinizi almak istemem. Plugin yazmam sizce iyi olur mu? Daha yardımcı olabilir miyim? Tabii ki de en önemli soru ise, Foruma başladığımdan beri çoğunuza yaptığım yardımlar size gerçekten yardımcı oldu mu? Bu yardımlarımdan memnun kalmış mıydınız?

Burada en önemli şeyin size teşekkür etmem olduğunu unutmayın. Bu foruma gelmeseydim galiba asla bu kadar ileri gidemezdim. Sanki veda konusu gibi yazdım ve nedenini hiç bilmiyorum. Herneyse hepinize gerçekten teşekkür ediyorum.

Etikerlerim:

@GodofMilker @Sergunkorowakurwa @Republican Sensei ve unuttuklarım... :(

RepublicanSensei

ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
En iyi cevaplar
0
Skriptten geçmek zor oluyor bırakma tavsiyem.
-> Anadolujet'ten skripte geçtim. Şimdi javaya geri dönemiyorum :/

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Bana göre artık plugin yazmaya başlamanın bir mantığı yok(Kendi düşüncem). Çünkü zaten gerekli tüm pluginleri yapmış birileri. Bende bir ara niyet etmiştim, ama yapacak birşeyim yok diye bıraktım.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar plugine başlamadan diye bir şey yok. Başladım zaten. o "başlıyorum" mecaz anlamıyla. Hatta şu ana kadar 5-6 plugin yazdım bile. Henüz test pluginleri tabii ki ama gerçek işe başladığımda çoğu pluginin telif hakkı olaylarını hallettikten sonra baştan yazacağım. Sorularımın hiç birine cevap vermediniz onu yeni farkettim. Neyse nasılsa konu eleştirileriniz için açıldı. Umarım bundan sonra pluginler ile daha çok yardımcı olacam :)

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin kadar boş olmadıgına eminim.Java ilede belli bir gelir kaynagın olabiliyor.

Yanılıyosun, gerekli birçok plugin bence verimsiz ve saçma, zaten java da bi en basit nametagedit kodla, ozaman yapılan pluginlerin gereksiz oldugunu anlarsın.
Boştan kastın ?