PLUGİNER ARIYORUM..

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
MERHABALAR SERVER AÇMAYI DÜSÜNÜYORUM PLUGİNER ARIYORUM BU İSTEN ANLAYAN KENDİNE GÜVENEN BİRİLERİ VARMI LÜTFEN ÇOLUK COCUK GELMESİN CİDDEN BU İSTEN ANLAYANLARI BEKLİYORUM

KALİTE ÖNCELİĞİMİZ SEVERİN HERSEYİ YERİ YERİNDE VE DÜZGÜN OLMASINI İSTERİM :)

Son düzenleme:

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@gogorec karışmak istemem ama bu tarz bir yazım şekliyle olgun birinin yardım etmesini bekleme
en azından konuya özenirsen daha iyi sonuç alırsın

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bunlar yüzünden böyle oluyor hep*

Hiçbir bilgi sahibi olmadan sunucu açmak da başka bi' şey hani*
O ne kafa öyle*

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

O ne kafa öyle*
hocam her sunucu açacak kişi plugin bilgisi olacak değil
tabi az çok bilgi gerekli pluginlerin içeriğini bilse yeter örneğin ben pluginlerle neler yapabilirsin az çok biliyorum ama yazma işine gelince pırt :D

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
hocam her sunucu açacak kişi plugin bilgisi olacak değil
tabi az çok bilgi gerekli pluginlerin içeriğini bilse yeter örneğin ben pluginlerle neler yapabilirsin az çok biliyorum ama yazma işine gelince pırt :D
Yanlış biliyorsun. Bir kişi sunucu açmak istiyorsa gerekli pluginlerin hepsini bilmelidir. Plugin bilgin yoksa hiç başlamadan bitir.

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen bu konuyla çoluk çocuk gelmemesini istiyorsan çok yanlış yapıyorsun :)
haklısın konuyu düzelttim[DOUBLEPOST=1421661387,1421661288][/DOUBLEPOST]

O ne kafa öyle*
dostum plugin hakkında az çok bilgimiz var eskidende acemice bi server açmıstım olmadı tutmadı bu isten anlayan ciddi kisiler var onları arıyorum..[DOUBLEPOST=1421661428][/DOUBLEPOST]
haklısın konuyu düzelttim[DOUBLEPOST=1421661387,1421661288][/DOUBLEPOST]
dostum plugin hakkında az çok bilgimiz var ama yetmiyor düzgün bir server açmak istiyorsam. eskidende acemice bi server açmıstım olmadı tutmadı bu isten anlayan ciddi kisiler var onları arıyorum..

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış biliyorsun. Bir kişi sunucu açmak istiyorsa gerekli pluginlerin hepsini bilmelidir. Plugin bilgin yoksa hiç başlamadan bitir.
neden yanlış ki
dediğim gibi benim plugin çok zayıf bunun için bi pluginer tutabilirim ve gerekli olan şeyleri ona anlatabilirim
snn söylediğin serverda gereken pluginlerin kurucunun bilgisi dahilin de olmalıdır filan mı ?
eğer öyle diyorsan tmm sorun yok
benim kastım kurucunun pluginleri ayarlaması çok iyi bilmiyorsa pluginer tutsun mantığı

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
neden yanlış ki
dediğim gibi benim plugin çok zayıf bunun için bi pluginer tutabilirim ve gerekli olan şeyleri ona anlatabilirim
snn söylediğin serverda gereken pluginlerin kurucunun bilgisi dahilin de olmalıdır filan mı ?
benim kastım kurucunun pluginleri ayarlaması çok iyi bilmiyorsa pluginer tutsun mantığı
dostum benimde derdim bu kaliteli bir server açıcak kadar pluginler hakkında bilgim yok ben kendim hazırlayıp açarsam kalitesiz olur ve yenilikler olsun istiyorum ..[DOUBLEPOST=1421682168,1421682134][/DOUBLEPOST]Hala bi pluginer bulamadım varmı bu isten anlayan emeğinin karsılığını alıcak ..

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
neden yanlış ki
Plugin bilgin olmaz ise komutları bilmezsin komutlar bilmezsen hiçbirşey yapamassın.