- En iyi cevaplar
- 15
Şaka demekle yada dememekle bu işler bitmez.Bu nesil böyle ne yapalım.yav bir şey söyledik şaka diye demedini bırakmadın
Şaka demekle yada dememekle bu işler bitmez.Bu nesil böyle ne yapalım.yav bir şey söyledik şaka diye demedini bırakmadın
senin kafanmı güzel allah allah özür dilerim ozaman
Gerçekten Nobel Barış ödülüne layıksın böyle özür dilenir zaten.senin kafanmı güzel allah allah özür dilerim ozaman
Evet yoğun istek var ama malesef %95'i istediğimiz kriterleri taşımıyor.Uff 11 sayfa mesaj olmuş n'aptınız ya?
Cevaplanmayan başvurular İPTAL mi ?Evet yoğun istek var ama malesef %95'i istediğimiz kriterleri taşımıyor.
Hayır değil Sadece daha iyisini bulmak için bekletiyoruz.Cevaplanmayan başvurular İPTAL mi ?
Aynen söyleyen arkadaşa buradan gönderim olsun.Çapkon hhopp ne demek ya? Nesin sen böyle iftiralar atıyorsun?
Kusura bakma ama yaşı daha büyük arkadaşlar arıyoruz. Rehber başvurusuna aday ol bence.Moderator Alımı: /Son 1 kişi
Komut Bilgisi: İstediğiniz komutları sorabilirsiniz wgli alanda acıkmama falldamage yememe vs.
Oyuncu ilişkileri: Oyuncular genellikle beni severler. Sevmeyenlerde olabilir.
Plugin Bilgisi: Pluginlerle pek aram yokdur ama herhangi bir pluginde yardım edebilirim
Dediğim gibi burada konu dışına sapılmaması gerek.Aynen söyleyen arkadaşa buradan gönderim olsun.
bencede sakaya benziyorŞakamı bu![]()
Deneme Rehber olabilirsin.Adilmisin: İliklerime kadar.
Oyuncu İlişkileri: Beni sevende var sevmeyende %80 İyilik %10 Sinir %10 Troll
Günlük Online:Hafta içi 06:30dan 12-01:30a kadar. Haftasonları 1de girsem gece 12ye kadar.
Oyun Bilgisi: Neredeyse tüm komutları biliyorum.