Pluginer + Skripter + Asistan + Moderator + Builder + Rehber + Reklamcı Alımları ! Hemen Başvur !

Selimcan275

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Build Bilgisi:Yaptıklarıma hayran kalacaksız.
Yaptığınız maplardan bir kaç resim:yok ama swye gelip beni test edebilirsiniz.[Neden resim yok? = çünkü ben hep skblok oynamışımdır.Tek bir swde oynarım bayadır oynuyorum.Yani hiç boş bir dünyaya girip kendimi test etmedim ama skyblokda yaptığım şeyler düşündündüklerim çok harika!]
Sıfırdan map yapabilirmisin ?:Emek verirsem neden olmasın ?
Komut Bilgisi:world edit var.Başka yok bul
NOT: Beni seçerseniz pişman olmayacağınıza inanıyorum.

melih20031907

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Rehber Alımı
Adilmisin:Evet
Oyuncu İlişkileri:Ben oyuncularla konuşmayı severim.Fakat ben bu tür konularda ciddiyetimi korurum.Karşıdaki kişi bana iyi iletişim kurarsa,onunla çok iyi işler yaparım.
Günlük Online:Hiçkimse 7/24 online olamaz.Bende her gün girmeye çalışacağım.Size söz vermiyorum ve dürüstlüğümü koruyorum.
Oyun Bilgisi:Yaklakış 3 Yıldır oyunu oynamaktayım.Rehber Deneyimim var.Zamanında kendi serverimi açmış ve kurucu olmuştum.Başka Serverlerde çok Rehber oldum ve herkes memnundu.Yaşım 14 fakat okula 1 yıl geç başladım.Sesim tam kalınlaşmadığı için biraz ince :) Dürüstlüğümü koruyorum ve burda gerçek cevaplarımı verdim.Asistan olmak çok isterim fakat bayanlara özel yazmışsınız.Ama tabii ki siz bilirsiniz :) İyi Günler.

bahtsız

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Asistan (Bayanlara Özeldir)
Oyun İçi Bilgi: tamı tamına 1.2.4 de 1 kere oynadım fakat 1.4.2 de tekrar geldim. Kuzenim eskiden kurucu ve rehber olduğu için ondan server ile ilgili bilgim vardır.Oyun içi bilgi olarak ciddiyimdir. arkadaşına laf ettikleri için serverdan atanlardan haz etmem. iyi anlaşacağıma inanıyorum, göz zevkim iyidir, serverda adaleti daha çok önemsiyorum :)
Oyuncu ilişkileri: İnsanların çözümlerine derman olmayı severim diğer severlardada eğer birinin yanlışı olmuşsa yardım etmişliğim vardır. Teşekkür ederim
Forum ilişkileri: Önceden çok forum da yazmamıştım fakat 4chan isimli mizah sitesinde konuşurum. ve ya reddit
Komut Bilgisi:world edit ile ilgili şeylerin %78 ini bilirim world guard da ise biraz bilgim azdır dediğim, gibi eğer alınırsam üstüne çalışmalar yapıp
her komutu öğrenirim. ben dürüstlüğümü korumak istiyorum.
Build Bilgisi: Bir kere builder yarışmasına girmiştim 2. olmuştum. Ayrıca eskiden arkadaşlarımın kurduğu serverlardan bilgim var.

gokde823

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Builder alımı:
Build Bilgisi:buildirlik hakkında her şey yapiarim yani bilgi derken orayi anlamadim :/
Yaptığınız maplardan bir kaç resim:elimde yok
Sıfırdan map yapabilirmisin ?: çoğu servera kendileri için haarita yapmiştim sizin serverada yapa bilirim
Komut Bilgisi:wg we temiz bilgi bende
Skype doimond

546

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Rehber Alımı:
Adilmisin:Evet Kesinlikle
Oyuncu İlişkileri:oyuncularla Sürekli İlgilenirim Muhabbet Ederim
Günlük Online:5-6 Saat Ama Bayram Olduğu İçin Gece Girebilirim Ama Sadece Bayramda
Oyun Bilgisi:4 Senedir Oynuyorum.

Soprano

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rehber Alımı:
Adilmisin: Taraf tutmayı tercih etmem . Adilim .
Oyuncu İlişkileri: Ne kadar kötü , küfürlü konuşsada . Karşımdakine saygı ile yaklaşıp , sorununu çözmeye odaklanırım.
Günlük Online: Okul'lar açılcak , ders çalışıcam . Bu yüzden haftasonu girebilirsem girebilirim.
Oyun Bilgisi: 1.6.4 'ten beri oynuyorum. Yaklaşık 2 sene oluyor herhalde . Daha önce çok faction oynadım . Başka modlarda denedim.

ahmetemineren

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Admin Alımı
Adı:Ahmet Eren
Komut bilgisi:100%90
Yeni fikirlerini yaz Servere sat komutu eklemek warp listesini sanal chest yapmak
Seni alacağımıza neden olacak güzel kelimeler: aşşağı yukarı 2 yıldır server işleriyle uğraşıyorum 4 senedir minecraft oynuyorum

Son düzenleme:

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Admin Alımı
Adı:Ahmet Eren
Komut bilgisi:100%90
Yeni fikirlerini yaz Servere sat komutu eklemek warp listesini sanal chest yapmak
Seni alacağımıza neden olacak güzel kelimeler: aşşağı yukarı 2 yıldır server işleriyle uğraşıyorum 4 senedir minecraft oynuyorum
Yaşın tutmuyor.Ayrıca admin alımımız bitti.

Rehber Alımı:
Adilmisin: Taraf tutmayı tercih etmem . Adilim .
Oyuncu İlişkileri: Ne kadar kötü , küfürlü konuşsada . Karşımdakine saygı ile yaklaşıp , sorununu çözmeye odaklanırım.
Günlük Online: Okul'lar açılcak , ders çalışıcam . Bu yüzden haftasonu girebilirsem girebilirim.
Oyun Bilgisi: 1.6.4 'ten beri oynuyorum. Yaklaşık 2 sene oluyor herhalde . Daha önce çok faction oynadım . Başka modlarda denedim.
Denenebilirsiniz.

McKrallıgı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Rehber Alımı:
Adilmisin:Evet.
Oyuncu İlişkileri:%100
Günlük Online:7/24 Açıgımdır
Oyun Bilgisi:%100

Oyundaki Nick : calvinator77

satingaferhat

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Moderator Alımı:
Oyuncularla ilgim %100
Birinin bir şeye ihtiyacı olursa yardımcı olurum [kesin]
Günlük online saat 5 saat belki daha fazla
Kurucu Hamza117 tanıdıktır eski Ortağıyım :D
Bana sözü vardı umarım beni Moderator yapar şimdiden teşekkür ederim..

MinecrafOsmann

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Rehber Alımı:
Adilmisin:adilimdir
Oyuncu İlişkileri:oyuncularla aramı iyi tumak her zaman istemişimdir
Günlük Online:günde en az 5-6 saat
Oyun Bilgisi:oyun hakkini %95 herşeyi biliyorum (arada unuttuklarık olabilr diye )

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Moderator Alımı:
Oyuncularla ilgim %100
Birinin bir şeye ihtiyacı olursa yardımcı olurum [kesin]
Günlük online saat 5 saat belki daha fazla
Kurucu Hamza117 tanıdıktır eski Ortağıyım :D
Bana sözü vardı umarım beni Moderator yapar şimdiden teşekkür ederim..
Mod alımının bittiği 1 ay önceden belirtildi.

Rehber Alımı:
Adilmisin:adilimdir
Oyuncu İlişkileri:oyuncularla aramı iyi tumak her zaman istemişimdir
Günlük Online:günde en az 5-6 saat
Oyun Bilgisi:oyun hakkini %95 herşeyi biliyorum (arada unuttuklarık olabilr diye )
Aradığımız kriterleri taşımıyorsunuz.