Pluginler Hakkında Yardım

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler bayanlar başlıktaki gibi pluginler hakkında yardım almak istiyorum sorunum şu. Mesela serverda event yapacağım milleti çekiyorum chat hariç her şey gidiyor world edit falan servera lag giriyor restart atana kadar düzelmiyor. Tahminim birkaç plugin sizlerden isteğim bu resimlerdeki pluginlerden lag yapanların ismi veya çakışmaya neden olan pluginler...

Sunucu Özellikleri

5072MB DDR3 Ram
Opsiyonel İşletim Sistemi
1 GBit Port Network
Sınırsız Aylık Trafik
120 GB SSD Disk
1 Adet IP (Arttırılabilir)
4CPU x 3.30GHz
7/24 Teknik Destek
Türkiye Lokasyon

Sunucunun server açık iken internet hızı:

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
AntiBot pluginini kaldır zaten antijoinbot var sonra regenblock yerine minereset pluginini kullanırsan iyi olur :D

İstersende Sana Plugin Paketi+Map Yapabilirim ? Eger Düşünmek İstersen Özele Gel :D

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AntiBot pluginini kaldır zaten antijoinbot var sonra regenblock yerine minereset pluginini kullanırsan iyi olur :D

İstersende Sana Plugin Paketi+Map Yapabilirim ? Eger Düşünmek İstersen Özele Gel :D
teşekkür ederim şuanlık plugin paketine ve mapa ihtiyacım yok yinede sağol :)

R

Reloven

Ziyaretçi
Mesela BanItem Gereksiz Aynı İşi Essential İlede Yapabilirsin.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
iConomy, SpamYasak: Essentials ile yapabilirsin.
AutoSaveWorld, Motdmanager: Motd'u Server properties'ten internetten renk kodlarına bakarak ayarlayabilirsin. AutoSave'yi normalde sunucu belli aralıklarla değilde sunucu kapanmadan önce kayıt ediyor sanırım o yüzden bunada gerek yok.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
iConomy gerekli, ChestShop da iConomy üzerine yapılmış bir şey. Ekonomi olmadan ekonomi olmaz.

AutoSaveWorld de gerekli bildiğim kadarıyla server çökünce vb. kaydetmez dünyayı. Araştırabilirsin.

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
iConomy gerekli, ChestShop da iConomy üzerine yapılmış bir şey. Ekonomi olmadan ekonomi olmaz.

AutoSaveWorld de gerekli bildiğim kadarıyla server çökünce vb. kaydetmez dünyayı. Araştırabilirsin.
chestshop essentıals economi ile de calısmaktadır.Gereksız bır plugın ıconomy

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
iConomy, SpamYasak: Essentials ile yapabilirsin.
AutoSaveWorld, Motdmanager: Motd'u Server properties'ten internetten renk kodlarına bakarak ayarlayabilirsin. AutoSave'yi normalde sunucu belli aralıklarla değilde sunucu kapanmadan önce kayıt ediyor sanırım o yüzden bunada gerek yok.
belirli aralıklarla kaydediyor @Blueyescat 'in dediği gibi çökünce kaydetmiyor server çökmeden önce kayıt alması önemli oyuncuların çökmeden hemen önceki yaptığı evlerin gitme ihtimali var

chestshop essentıals economi ile de calısmaktadır.Gereksız bır plugın ıconomy
peki oyuncuların paraları hangi pluginde kayıtlı onu çözemedim silersem paralar gittiğinde 30 $ parası olan 1000000000 $ param vardı diyecektir bilirsin belki :D

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
belirli aralıklarla kaydediyor @Blueyescat 'in dediği gibi çökünce kaydetmiyor server çökmeden önce kayıt alması önemli oyuncuların çökmeden hemen önceki yaptığı evlerin gitme ihtimali var

peki oyuncuların paraları hangi pluginde kayıtlı onu çözemedim silersem paralar gittiğinde 30 $ parası olan 1000000000 $ param vardı diyecektir bilirsin belki :D
Muhtemelen iConomy'de kayıtlıdır dosyalarınada bakabilirsin. Essent'ten aktif etmelisin önce ekonomiyi. iConomy'dende not alıp paraları aktarabilirsin tabii uzun is. Uğrasmam diyorsan kalabilir..

Yanlıs yazmısım kusura bakma belirli aralıklarla kaydediyor aynen fakat sunucu crashta olsa plugin olmadan kapanmadan önce dünyayı kayıt ediyor diye bilirim.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Factions plugini var, eğer factions sunucuysa zaten SilkSpawners saçma olur istersen silebilirsin :)

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Factions plugini var, eğer factions sunucuysa zaten SilkSpawners saçma olur istersen silebilirsin :)
zaten doğru düzgün çalışmıyor hatırlattığın iyi oldu :D
Muhtemelen iConomy'de kayıtlıdır dosyalarınada bakabilirsin. Essent'ten aktif etmelisin önce ekonomiyi. iConomy'dende not alıp paraları aktarabilirsin tabii uzun is. Uğrasmam diyorsan kalabilir..

Yanlıs yazmısım kusura bakma belirli aralıklarla kaydediyor aynen fakat sunucu crashta olsa plugin olmadan kapanmadan önce dünyayı kayıt ediyor diye bilirim.
server crash veriyor vermeye devam ediyor otomatik başlatmıyor crash verdiğinde panele girip ben stop çekiyorum bunun yanında plugin kapanırken son kez dünyayı kaydediyor

beyler başka bir sorunum var o konu içerisinde plugin resimleride var oradan güncel plugin resimlerine bakabilirsiniz şu an işim var resimleri güncellicem 5 dkya
bkz

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0

iconomy plugını sılındıgınde paralar sıfırlanmaz.istersen iconomoy para dosyasının yedegını al ve pl yi sil.paralar sıfırlanırsa tekrar pl yi yuklersın ve copyadan da paraları yuklersın ama ben serverımde 1 sene once silmiştim iconomy plugınını ve paralar sıfırlanmadı.