Portal 2 oyuncu kıtlığı

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu oyunu uzun zamandır istiyordum indirimlerle beraber alırım diye amma elimde para yok ve aldığımdada arkadaşım yok oynayacak boşuna almak istemiyorum diyordum. Onun dışında zaten antichamber perspective gibi oyunları çok fazla severim bunuda alabilirim ki zaten xboxumda var 1 yıllık live üyeliği aldığımda başklarayıla oynamama yeter.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Çok çok (500 saatten fazla) oynadığım için çoktan sildiğim bir oyun :D
Çok güzel bir oyun ama bir yerden sonra yapılacak şey kalmıyor. Daha zor bölümler istiyordum ben :/
Ben de yaklaşık bir o kadar oynadım.
Oyunu orijinal olarak aldığında internetteki birçok özel haritada oynama şansı oluyor ve oyun hiç bitmiyor. Yani yapacak bir şey oluyor hep. (Steam Workshoptakiler)
Hatta ben üzerine 10 lira verip Portal 2: Paint Gun Testing Initalive adlı Portal 2 modunu da almanı öneriyorum.[DOUBLEPOST=1434541207,1434540952][/DOUBLEPOST]Bu da yeni bir video:

[DOUBLEPOST=1434541442][/DOUBLEPOST]Ve bir tane daha:
[DOUBLEPOST=1434541498][/DOUBLEPOST]
Bu oyunu uzun zamandır istiyordum indirimlerle beraber alırım diye amma elimde para yok ve aldığımdada arkadaşım yok oynayacak boşuna almak istemiyorum diyordum. Onun dışında zaten antichamber perspective gibi oyunları çok fazla severim bunuda alabilirim ki zaten xboxumda var 1 yıllık live üyeliği aldığımda başklarayıla oynamama yeter.
Aldığın zaman beraber oynarız :/

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de yaklaşık bir o kadar oynadım.
Oyunu orijinal olarak aldığında internetteki birçok özel haritada oynama şansı oluyor ve oyun hiç bitmiyor. Yani yapacak bir şey oluyor hep. (Steam Workshoptakiler)
Hatta ben üzerine 10 lira verip Portal 2: Paint Gun Testing Initalive adlı Portal 2 modunu da almanı öneriyorum.[DOUBLEPOST=1434541207,1434540952][/DOUBLEPOST]Bu da yeni bir video:

[DOUBLEPOST=1434541442][/DOUBLEPOST]Ve bir tane daha:
[DOUBLEPOST=1434541498][/DOUBLEPOST]
Aldığın zaman beraber oynarız :/
Bana portal2 al :/