PowerMC Rehber Alımları

Chrinx

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Postunuzu Güzel Kastınız. Sanırım Bu Kadar Yeter. Artık Konudan Çıkabilirsiniz Veya Direk Bilgisayarınızın Fişini Çekebilirsiniz.

Post kasmamı ciddimisiniz ? Ayrıca sanane ister çekerim fişi ister çekmem. Post kasmaktan değil zaten bu hesab benim yan hesabım fazla kullanmıyorum.

Chrinx

Marangoz
En iyi cevaplar
0
DEDİĞİM GİBİ YAZILANLARI HALA GÖRMÜYORSUNUZ KLASİK FACTİON DİYE GEÇİNİYORSUNUZ MADEM SUNUCUNUZ VAR NEDEN KENDİ SUNUCUNUZ KLASİK FACTİON OLMADIĞI HALDE TUTMADI

Çünkü sunucuyu daha açmadım. Modern RPG 4 aydır skript yazıyoruz. Factions 1 günde bile açabilirsiniz. Tutmadı diyorsunuz ama daha açılıp açılmadığını bile bilmiyorsunuz ahaha

AlperBy1905

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çünkü sunucuyu daha açmadım. Modern RPG 4 aydır skript yazıyoruz. Factions 1 günde bile açabilirsiniz. Tutmadı diyorsunuz ama daha açılıp açılmadığını bile bilmiyorsunuz ahaha
Siz bilmeden sunucuyu eleştirirken biz gülmedik. şu an ki davranışınız saygı seviyenizi de belirtti.

Pro_Builder47

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Can Aygüler
Yaşınız:13
Skype Adresiniz:can_oyunda47
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):CanAgaOfficial
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:5
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:1 Hubu Swde BaşAdmin,1sw de Builder 1 swde UstaBuilder
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?:faircraft,kingcraft,monstercraft
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Ölümüne hazırım
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Bu sunucuyu yüksek seviyelere getirmek ve serweri tanınır hale getirmek istiyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Herkesle Anlaşabilirim
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Baya deneyimliyim elimden her iş gelir plugin paketim bile var
Oyunculara nasıl davranırsınız?:iyi davranırım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır terbiyeli biriyimdir.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Anlaşırım
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:İlerdeki Zamanlarda düşünürüz
Gereğini Bilgilerinizle Arz Ederim

MrArda1213

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:ArdaEfeBilen
Yaşınız:19
Skype Adresiniz:furkanyamanhd50
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):ArdaPL
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:3
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Evet
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?: CraftRise LegendCraft PikaNetwork
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Sunucunuz Cok güzel Ve Hergun gırdıgım ıcın Seviyorum kısacası
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Evet Saygım %100
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Ben arkadaslarıma Bilgi Ve Yardım amaclı Olmak İcin İstiyorum
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Saygılı VE Efendi
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet tabii ki
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Hayır

Wman500

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Muhammet Eren Pamuk
Yaşınız: 15
Skype Adresiniz: facebook:nalanpamuk
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): Wman500
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 3
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Pvp Serverinde Reklamcı Oldum
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?: CrimeNW Diğerlerini Unuttum
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucuya Bayıldım İşimi İyi Yapacağımı Düşünüyorum
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Hepsi Çok iyi biri ben biraz sinir krizi geçirebilirim
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Samimi Dürüst Küfürsüz
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Sinir Krizi Geçirdiğimde Evet
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Sunucu Harika bir şey Eklenmesin

KaraHayalet

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Muhammet Eren Pamuk
Yaşınız: 15
Skype Adresiniz: facebook:nalanpamuk
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): Wman500
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 3
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Pvp Serverinde Reklamcı Oldum
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?: CrimeNW Diğerlerini Unuttum
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucuya Bayıldım İşimi İyi Yapacağımı Düşünüyorum
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Hepsi Çok iyi biri ben biraz sinir krizi geçirebilirim
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Samimi Dürüst Küfürsüz
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Sinir Krizi Geçirdiğimde Evet
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Sunucu Harika bir şey Eklenmesin
Reddedildiniz