AlperBy1905
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Sonunda Anladınız. Tebrikler...Herzamanki klasik factions diyorsunuz yani, anladım.
Sonunda Anladınız. Tebrikler...Herzamanki klasik factions diyorsunuz yani, anladım.
Postunuzu Güzel Kastınız. Sanırım Bu Kadar Yeter. Artık Konudan Çıkabilirsiniz Veya Direk Bilgisayarınızın Fişini Çekebilirsiniz.Sizde klasik faction sunucularının arasında yerinizi alıcaksınız.
Postunuzu Güzel Kastınız. Sanırım Bu Kadar Yeter. Artık Konudan Çıkabilirsiniz Veya Direk Bilgisayarınızın Fişini Çekebilirsiniz.
DEDİĞİM GİBİ YAZILANLARI HALA GÖRMÜYORSUNUZ KLASİK FACTİON DİYE GEÇİNİYORSUNUZ MADEM SUNUCUNUZ VAR NEDEN KENDİ SUNUCUNUZ KLASİK FACTİON OLMADIĞI HALDE TUTMADISizde klasik faction sunucularının arasında yerinizi alıcaksınız.
DEDİĞİM GİBİ YAZILANLARI HALA GÖRMÜYORSUNUZ KLASİK FACTİON DİYE GEÇİNİYORSUNUZ MADEM SUNUCUNUZ VAR NEDEN KENDİ SUNUCUNUZ KLASİK FACTİON OLMADIĞI HALDE TUTMADI
Siz bilmeden sunucuyu eleştirirken biz gülmedik. şu an ki davranışınız saygı seviyenizi de belirtti.Çünkü sunucuyu daha açmadım. Modern RPG 4 aydır skript yazıyoruz. Factions 1 günde bile açabilirsiniz. Tutmadı diyorsunuz ama daha açılıp açılmadığını bile bilmiyorsunuz ahaha
Siz bilmeden sunucuyu eleştirirken biz gülmedik. şu an ki davranışınız saygı seviyenizi de belirtti.
Sizin gibi lüzumsuz ve saygıdan bahsedip kendi saygısını göremeyen kişiliklerle fazla ilgilenmemek gerek. Size de iyi günler...Demekki sözlerimde kuyruğunuza bastım, acınız tarif edilemez. Neyse iyi günler hazırpaket abi
Sizin Yerinize Bir Kuş Bile Daha İyi Görev Yapabilir, İyi Günler...............................................................................
ReddedildinizAdınız ve Soyadınız: Muhammet Eren Pamuk
Yaşınız: 15
Skype Adresiniz: facebook:nalanpamuk
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): Wman500
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 3
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Pvp Serverinde Reklamcı Oldum
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?: CrimeNW Diğerlerini Unuttum
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucuya Bayıldım İşimi İyi Yapacağımı Düşünüyorum
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Hepsi Çok iyi biri ben biraz sinir krizi geçirebilirim
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Samimi Dürüst Küfürsüz
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Sinir Krizi Geçirdiğimde Evet
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Sunucu Harika bir şey Eklenmesin