Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bazı kişiler hesabını calacaklar neden premium aldın falan filan dedi ben gmail kullanıyorum ve güvenlik sorularım var mojang hesabımda eger adma ip mi edinirse bana herseyi yaparmıs falan dediler bunlar dogrumu bosuna çöpemi para verdim ben :?
Hayır sakin ol şu ana kadar çoğu arkadaşım ve tanıdığım kişiler (1-2) yıldır kullanıyor ve bir şey olmadı.Çalınırsa bile güvenlik sorularıyla hesabını geri alabilirsin endişelenmene gerek yok.
Minecraft hariç başka yerlere mesela telefonlarda uygulama şeklinde serverlarda çalışan chat gibi uygulamalara şifreni girmezsen sorun yok. Tek sorun crackli sunucularda bazı oyuncular skinini beğendiği için isminle kullanabiliyor , tek sorun bu..
Bir şey olmaz. Çalınsa bile mail sende olduğu sürece o hesaba bir şey olmaz. Hadi diyelim mail'i kaptırdın, kredi kartı kayıtlarıyla mojang'a hesabın senin olduğunu ispatlayabilirsin. Yani sorun yok.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.