Premium hesabım çalındı!!!!!!!!!!!!!!!!

PROFIT251

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ne oldu bilmiyorum bugün hesabıma giriş yapmıştım normal mc den sıkıldıgım ıcın technic launcher indirim dedim.İndirdim kurdum technic launcheri sitesinden indirmiştim başka bi siteden indirmedim.Ondan sonra hesabımı girdim ilk başta kabul etti girdim hesaba.Sonra birkaç kere daha girdim technic launchere.Kapatmıştım technic launcheri.Tekrar girdiğimde hesabımı kabul etmedi.Bende minecraft launchere girdim.Normalde hesabım orda kayıtlıydı.Ama bendeki mallık ya anlayamadım ilk başta hesaba bir şey oldugunu.Bende kayıtlı olan hesaba kullanıcı degıstır yapıp kapattım ordan.burda adresimi ve şifreyi girmeye çalıştım yine olmadı.Bu sefer mojangın sitesine gittim ordan yeni şifre almaya çalıştım.İlk başta e posta adresie şifre değiştirme adresi geldi bastım.Şifremi değistirdim.Şifreyi değiştirmeme ragmen hesabıma gırmıyodu.Bende bi kaç kere daha depğiştirdim.Her defasında yanliş kullanıcı ve şifre diyodu.Hesabım çalındı buyuk ıhtımal ne yapmam gerek 15 dkk oldu

Lütfen ilgi gosterin daha 15-20 dkk oldu belki bir şey yapabilirim

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
O launcher çalmış olabilir. İnsanlar bas bas bağırmıyor boşuna:
  • Şifrenizi ad, soyad, doğum tarihi, sevdiğin kızın ismi, yaşın, tuttuğun takımın kurul tarihi ve az yapmayın diye.
  • E-Posta diye bir şey var. Şimdi premium alırken onu kullanıyorsun. Eğer şifren kaybolduysa veya çalındıysa, e-postana bir mail gönderebilirsin.
  • Önerim: Şifreni A-Za-z1-9-*'!+^' gibi karakterlerden oluştur.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Launcher'a girerken isminle değil e-mail ve şifrenle gir. Çalan kişi ismini değişmiş olabilir. Şifreyi bilsen bile ismini bilmeden giremezsin. O yüzden benim dediğimi yap :kaş:

PROFIT251

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Launcher'a girerken isminle değil e-mail ve şifrenle gir. Çalan kişi ismini değişmiş olabilir. Şifreyi bilsen bile ismini bilmeden giremezsin. O yüzden benim dediğimi yap :kaş:

email adresimle giriş yapmıştım zaten yine de olan olmuş :emin::emin::emin:

email adresimle giriş yapmıştım zaten yine de olan olmuş :emin::emin::emin:
dediğim gibi değiştirmeye calişmitım ama sonra hesabıma şifre değiştirme adresi bile gelmedi

Bide bir şey daha sorucam mojangın destek hattına nasıl konu açabilirim hesabım çalındı diye bir şey yapamazlarmı

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
1.Modem restart at. hesabına gireceksin.
2. Oyunu bir faturası olur aldığı zaman e postana gelir o fatura ile mojang destek sayfasına mesaj at hesabım çalındı diye ilgileneceklerdir nede olsa faturası sende değil mi ? :) Not: Your order has been processed şekilde bir e posta olması gerekiyor.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzun zamandır technic launcher kullanıyorum. Böyle bir şey başıma gelmedi, Ki geleceğinide sanmıyorum..
Technic launcherde bir problem olmasa gerek..

Ayrıca hesap kurtarmanın birçok yolu mevcut.